CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  

ALEGERE
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
In această lume nebună, în care zilnic suntem atacaţi cu minciuni, cu brutalitatea vorbelor, cu lipsuri si violenţe, în această lume a luptei pentru putere şi supremaţie de orice fel, în lumea murdară a hoţiilor şi distrugerii umane, am găsit că există un colț în inimile noastre prin care ne putem apăra. Prin care putem lupta, prin care ne putem situa dincolo de gloanţele, ameninţătoare, violente ale răului din jur. 
  
Acolo este lumea prin care ne detaşăm, prin care vedem viaţa în lumina răsăritului de soare, este lumea libertăţii totale, a iubirii şi a izbânzii în viaţă. De acolo mi-am tras seva spre a iubi omul, spre a-l venera, spre a-l face stăpânul real al pământului. Vino în lumea mea şi împreună vom uita, poate o vreme, urâtul dinafara sufletului nostru şi împreună vom spera și chiar lupta fără a fi afectați sufletește pentru o lume mai bună. 
  
Primeşte MAGIA VIETII, şi privește fără ați implica sufletul în lupta mârşavă a politicii, în corupţia în care ne scăldăm fără voie, în minciunile care acoperă viaţa noastră cu norul negru produs al unor gânduri pierdute. Vino, vom fi alături într-o lume mai bună. 
  
Vă invit la Pagina mea - Adresa: www.facebook.com/magiesilvia 
  
Referinţă Bibliografică:
ALEGERE / Silvia Cinca : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1871, Anul VI, 14 februarie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Silvia Cinca : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Silvia Cinca
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!