CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Ganduri >  

Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (181): DE ZIUA REPUBLICII
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Avertisment!  
Tableta poate crea un disconfort accentuat!  
 
De Ziua Republicii, avem prim ministru! Mult zgomot pentru nimic, ar spune Shakespeare! Cum au plecat consilierii electorali evrei, mârlănia liderului PSD a ieşit la suprafaţă. Ce rost au avut toate isteriile şi atacurile absolut nejustificate la adresa preşedintelului ţării? Nu a fost nicio criză politică, doar o vânzoleală media de nedescris. Ameninţă, Dragnea, cu noi mineriade?! Nu-i e deloc ruşine? Ce ar fi vrut? Să ia neamţul decizii fără să facă minime verificări?  
 
Preşedintele a luat decizii în ambele cazuri în mai puţin de 24 de ore de la data trimiterii nominalizărilor de prim ministru. Ce ar fi vrut? Să semneze în secunda 2? Ca la partidul său, pe care nici nu l-a consultat la prima propunere? Dragnea a minţit în stil bolşevico-securistic aruncând invective de neacceptat la oamenii care deţin asemenea responsabilităţi în stat. Preşedintele Iohannis a explicat calm într-o scrisoare motivele respingerii doamnei Sevil Shhaideh, dar Dragnea a citit, în direct, o altă scrisoare, care nici nu venea de la preşedinte! O mai şi poartă pe biata Sevil pe la televiziuni! Jenant! Parcă era un Ciuvică în plină criză.  
 
Noroc că preşedinte nu e Băsescu. Am fi asistat la o bălăcăreală tipic românească de râdea toată lumea de noi. Aşa, s-a văzut de la o poştă „calitatea” liderilor care au câştigat alegerile cu 17% din electoratul ţării. Nu-i văd deloc bine în viitorul apropiat dacă vor continua cu un asemenea comportament golănesc. Poporului român îi place circul, dar nu chiar fără limite. Dragnea a făcut afirmaţii care nu sunt susţinute de realitate, neexistând nicio întârziere în aplicarea programului PSD după cum tot repetă ca o flaşnetă dereglată baronul de Teleorman.  
 
Românii aşteaptă îndeplinirea, la virgulă, a angajamentelor luate!  
La muncă, tovarăşi !  
 
***  
LA MULŢI ANI, ROMÂNIA !  
LA MULŢI ANI, ROMÂNI !  
 
*  
 
Toate bune!?!  
P.S. Vrei tabelete? Ia de aici http://blogulluigabu.blogspot.ro/  
Ai nevoie de o informaţie?  
Mică, mică? O rezolvăm împreună.  
Trimite mai departe! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!  
----------------------  
Sergiu GĂBUREC  
Tel. 0731 936 615  
Bucureşti  
Sâmbătă, 31 Decembrie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (181): DE ZIUA REPUBLICII / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2192, Anul VI, 31 decembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!