CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Ganduri >  

Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (161): 42% DINTRE ROMÂNI SUNT ANALFABEŢI FUNCŢIONAL
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Avertisment!  
Tableta poate crea un disconfort accentuat!  
 
Un studiu recent relevă un adevăr arhicunoscut de ani de zile! Uşor cosmetizat. În realitate, între 40 şi 60% nu înţeleg adevăruri simple, pe fondul unei lipse acute de cultură generală şi informaţii elementare. De aceea, europenii nu trebuie să se tot mire de ceea ce se întâmplă la poale de Carpaţi!  
 
Dacă ar exista un sistem de educaţie eficient, la nivelul familiei şi în şcoli, ar fi şanse să ne revenim, la o normalitate europeană, în 30-40 de ani. Cum nu avem, evenimentele actuale se vor tot înmulţi: hoţii, găinării, beţii, violuri, accidente, imoralitate, minciună şi multă, multă cleveteală cu: agenturili sunt de vină, străinii ne vor răul, noi suntem buricul pământului, americanii, ruşii ... etc. etc. etc.!  
 
Nu, stimabililor, ne-am făcut-o cu mâna noastră! Cu politicienii noştri imorali până în măduva oaselor, infatuaţi şi imberbi. Cu familii de slabă calitate, reduse la nivelul instinctelor animalice (sex, mâncare, băutură), cu învăţământul nostru de doi lei ce scoate „titraţi” analfabeţi pe bandă rulantă, cu televiziunile noastre (?!?) ce ne imbecilizează non stop şi tot felul de factori „civilizatori” formatori de zombi!  
 
O mocirlă generală, în care câţiva se zbat să îndrepte lucrurile. Există o şansă cu milioanele de români plecate şi educate de ani buni de Occident. Muncesc din greu acolo, dar le place lumea civilizată, unde nimeni nu-şi bate joc de nimeni! Sunt slabe speranţe că se vor mai întoarce vreodată acasă. România, frumoasă ţară!  
Q.E.D !  
*  
Toate bune!?!  
P.S. Vrei tabelete? Ia de aici http://blogulluigabu.blogspot.ro/  
Ai nevoie de o informaţie?  
Mică, mică? O rezolvăm împreună.  
Trimite mai departe! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!  
-------------------------------------------------  
Sergiu GĂBUREC  
Tel. 0731 936 615  
Bucureşti  
sâmbătă 30 iulie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (161): 42% DINTRE ROMÂNI SUNT ANALFABEŢI FUNCŢIONAL / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2047, Anul VI, 08 august 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!