CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Ganduri >  

Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (121): SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE ANGELA MERKEL ŞI BARACK OBAMA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Angela şi Barack,  
 
Voi nu înţelegeţi că „aleşii” României, aleşi, prin metode specifice mafiei, sau numiţi în funcţii de decizie (prin aceleaşi metode) sunt toţii din aceeaşi gaşcă? Au fost infiltraţi din timp, pe Stânga şi pe Dreapta, cu ani în urmă de Sistemul Cripto-Mafiot (SCM) al tătucului Iliescu (via Moscova). Unii îl numesc comunist! „Aleşii” simulează de ani buni că pe scena politică românească se luptă Stânga (socialistă) cu Dreapta (capitalistă). Fals! E doar circ politic sub ciupola Parlamentului şi alte „cupole”. Pe dedesubt e frăţietate deplină!  
 
România e coruptă până în măduva oaselor! Furată nu de străini, cum sugerează chiar aleşii, ci chiar de ei! Distrusă şi abandonată în numele „interesului naţional”, cum spune un general, care nu ştie ce e armata!  
 
Mi-a trebuit ceva timp să înţeleg cum stă, de fapt, realitatea. Românească. Am sperat că Johannis va fi diferit. Se pare că nu e.SCM-ul l-a promovat. pentru că e şantajabil. Sau cel puţin aşa i-au pus pecetea. Ca pe toţi ceilalţi aflaţi în funcţii de decizie. Toţi sunt şantajabili. Singurul diferit a fost Crin Antonescu, eliminat rapid, când păpuşarii au văzut că nu-l pot şantaja, că e vertical şi tare în clanţă. Televiziunile sub acoperirea şi-au făcut pe deplin datoria! Antena 3, RTv şi celelalte au fost tot timpul aici şi au manipulate la greu prostimea. Chiar şi prostimea intelectuală! Mai sunt câţiva verticali, care vor fi îndepărtaţi în cel mai scurt timp. SCM va triumfa pe deplin! Pentru mulţi ani! Ceauşescu poate fi fericit!  
 
Doar voi, U.E. şi Unchiul Sam, zice lumea, mai puteţi face ceva. Nu prea cred! Acum, ştiu că aveţi probleme mult mai mari, decât o ţară rămasă în feudalism. Ca mentalitate. Lucrurile se vor schimba şi în România, inclusiv reunirea neamului românesc, dar mai târziu, când va creşte noua generaţie. Mă bazez pe conflictul între generaţii. Aşa a fost şi în 1848. Nu masele populare au făcut istoria în România, cum s-au petrecut lucrurile pe la alţii, ci fiii bogătaşilor vremii au făcut schimbările (sic!). Când au văzut cum arată lumea civilizată. Paradox! Fiii corupţilor de acum vor salva România de mâine! Istoria se va repeta, pentru că românii nu au învăţat din greşeli! Nu au înţeles că VOTUL e mai tare decât GLONŢUL!  
 
Ca să înveţi trebuie să ştii carte! Iar noi avem o ţară cu 40-50% analfabeţi şi semianalfabeţi. Nici cu sănătatea nu stăm strălucit. Mai mult de 40% dintre români am mari probleme de sănătate! De peste 30 de ani aceşti doi factori civilizatori, generatori de evoluţia unei naţiuni au fost sugrumaţi cu premeditare de cei aflaţi la cârma României. Avem un popor, unii îi zic deja populaţie, bolnav fizic şi mental. Cei cu putere de muncă (câteva milioane bune - nici măcar lucrul ăsta nu-l ştim cu exactitate, de fapt nici nu mai ştim câţi suntem) au plecat unde au văzut cu ochii. Şi-au dat seama că în România nu e de trai şi nu le va fi recunoscută niciodată valoarea şi calitate de om. Asta nu înseamnă că voi abandona lupta, deşi sunt conştient că România nu mai are şanse de a fi la nivelul unei ţări cu adevărat europene prea curând.  
 
Cu aceeaşi consideraţie,  
Sergiu-Marian Găbureac din România de Jos  
 
P.S. Am găsit postată această imagine, care demonstrează cât de creduli sunt unii manipulaţi de sistemul mafiot. Adică, Ponta să-l aresteze pe Ponta! C-aşa-i la mafioţi! Vă trimit şi penultima mea carte „VREMEA NEMERNICILOR” postată pe  
Pot să o trimit şi pe suport hârtie, dar aşa e mai uşor de făcut traducerea în germană şi engleză. Există tehnologie de ultimă generaţie!  
Poate că aţi şi frunzărit-o!?!  
 
Toate bune,  
GSM  
 
N.B. Victor Ponta se mândreşte cu realizările măreţe! Se „mândreşte”, cumva, şi cu creşterea datoriei externe cu încă 11 miliarde de euro, creşterea deficitului bugetar, creşterea şomajului sau creşterea euro? Se mândreşte şi cu starea învăţământului şi a sistemului sanitar? Şi, mai ales, cu minciunile sfruntate pe care le rosteşte până şi de la Istanbul, unde a fugit să-ţi pună piciorul în ghips?  
 
Mă bucur pentru militari, apărătorii de nădejde ai României că li se dau pensiile speciale înapoi! Mă întreb, însă, când vor fi instituite pensii speciale pentru cadrele didactice şi sanitare, care sunt, cu adevărat, factorii civilizatori ai unei ţări. Bineînţeles, în funcţie de rezultatele pozitive de-a lungul activităţii lor profesionale şi nu pentru dormit sau rezolvarea problemelor personale. Vezi măsura abuzivă a pensiilor speciale pentru şparlamentarii României, unde au fost băgaţi toţi „aleşii” în aceeaşi oală, în realitate cei mai mulţi aducând mari deservicii propriilor alegători şi ţării.  
 
Nu-i corect, tovarăşi!  
 
P.S. De săptămâna viitoare intru în vacanţă dpdv al comentariilor politice. Rămân celelalte domenii.  
 
Nu mai înţeleg nimic din politica actuală. Sunt total debusolat. Vreau să treacă un timp, să văd dacă am judecat corect. Ceva nu sună bine! Săraca, Românie! Eminescu avea dreptate în articolele şi poeziile sale social-politice, unele fiind mai actuale decât la data când au fost scrise! „Să-i împarţi în două cete ... ” Să fie chiar toţi în aceeaşi troacă manevrată de Sistemul Cripto-Mafiot, condusă de şobolanii roşii?!?  
 
*  
Toate bune!?!  
Ai nevoie de o informaţie?  
Mică, mică? O rezolvăm împreună.  
Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!  
-------------------------------------------------  
 
Sergiu GĂBUREC  
Bucureşti  
sâmbătă, 4 Iulie 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (121): SCRISOARE DESCHISĂ CĂTRE ANGELA MERKEL ŞI BARACK OBAMA / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1648, Anul V, 06 iulie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!