CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Ganduri >  

Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (91): VIOREL !
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Ai încercat să joci alba-neagra cu poporul român, aşa cum a jucat şi javra de Băsescu! N-a ţinut. Între timp românii s-au mai deşteptat! Diaspora a aprins fitilul, restul a făcut boborul! M-ai dezamăgit profund, alungându-l mişeleşte pe Crin, trimiţând în derizoriu proiectul USL! Cine sapă groapa altuia... Dar când e să se întâmple se întâmplă! După 25 de ani, ne-am luat România înapoi din mâinile şobolanilor roşii! Viorel, eşti, deja, istorie, tinere plagiator! Mai ai şansa punerii în aplicare a promisiunilor gogonate! Slabă speranţă! Adio !  
 
N.B. S-a împlinit termenul maxim dat de gurul Tache, cinicul ideolog al feseneului, pentru trezirea stupid people. Ştia Brucan că 2014 va fi Anul Luminii!?  
 
N.B. Mă voi întoarce şi la cele lumeşti! Reunirea neamului românesc, forma de guvernământ, reformarea întregii societăţi româneşti constituie următoarele mari obiective ale multor români. Reunirea, proiect pe care tatăl meu, preotul Dumitru, l-a susţinut o viaţă, îl voi susţine cât voi fi în viaţă pe Terra. Şi după aceea, prin scrierile ce vor râmâne. Revenirea Monarhiei ar fi gestul firesc al reînodării firului istoriei de unde a fost rupt, brutal, de şenilele sovietice ! Cu închiderea ochilor a Occidentului! Reformarea societăţi româneşti a fost succint cuprinsă în programul ASCORE, conceput la începutul anului 2012, în timpul protestelor din Piaţa Universităţii Bucureşti. Mai toate punctele rămân valabile.  
 
Uneori limbajul tabletelor a fost cam dur, dar à la guerre comme à la guerre! Mulţumesc tuturor celor care aţi preluat scrierile publicându-le în reviste de prestigiu cultural: Antipozi (Australia), Armonii culturale, Baadul literar, Cetatea lui Bucur, Cititor de proză, Clipa (SUA); Confluenţe literare, Cotidianul.ro, Destine literare (Canada), Expresia (Australia), Melidonium, Mioriţa (SUA), Observatorul (Canada), Omniscop, Ultima oră... Să fiu iertat dacă am uitat pe cineva) sau le-aţi postat pe blogurile personale sau redistribuit pe internet! Aţi făcut o treabă foarte bună! Cu toţii sunteţi prietenii mei ! Vă mulţumesc ! Ne vom întâlni doar pe Blogul lui Găbu: http://blogulluigabu.blogspot.ro/, sau facebook http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3, Excepţie mass media şi cei care solicită, expres, comunicarea pe mail!  
 
Pilula destresantă  
 
- Marie, ţie ţi-ar plăcea să fii bărbat ?  
- Da, măi Ioane. Da' ţie ?  
*  
 
Toate bune!?!  
Ai nevoie de o informaţie?  
Mică, mică? O rezolvăm împreună.  
Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!  
-------------------------------------------------  
 
Sergiu GĂBUREC  
http://www.facebook.com/sergiu.gabureac.3  
Bucureşti  
sâmbătă, 29 noiembrie 2014  
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (91): VIOREL ! / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1432, Anul IV, 02 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!