CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Ganduri >  

Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (81): NUME DE COD: PORUMBIELUL
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Total fals articolul domnului Bogdan Duca. În contradicţie totală cu realitatea românească.  
 
„A fi ofiţer sub acoperire, atâta timp cât eşti ofiţer sub acoperire în slujba ţării tale este nu o ruşine ci o mândrie (pe care nu o pot face publică). Ofiţerii sub acoperire, agenţii secreţi, oamenii din mult duşmănitele servicii, îşi pun pielea în băţ pentru ţara asta cu rezultate pe care le contabilizăm noi, neştiindu-le efortul.” Postarea din 22.09.2014 pe: https://www.facebook.com/bogdan.alex.duca/about  
 
Teoretic, aşa ar trebui să fie, însă ofiţerii sub acoperire din serviciile româneşti s-au dovedit, în mod repetat, a fi o ruşine naţională. În cei 25 de ani de „democraţie” postdecembristă, au închis permanent ochii, fiind direct responsabili de dezvoltarea corupţiei şi a reţelelor mafiote, locale şi naţionale, de degradarea societăţii româneşti.  
 
Împreună cu „Justiţia independentă” au permis ascensiunea la putere, în posturi de decizie, a unor indivizi de proastă calitate umană. De multe ori cu dosare grele în spate. Vezi chiar cazul preşedintelui „şef de stat”. Nu ar fi exclus ca mulţi ofiţeri să fi colaborat strâns, atât cu corupătorii cât şi cu corupţii, şi să fi acoperit aceste reţele cu premeditare.  
 
Chiar dacă ar exista în România un om politic, care să ne scoată din starea de depravare morală în care ne aflăm, rrrromânii noştri l-ar face praf în 24 de ore. De aceea, destinul nostru este gri permanent spre tragic. Europa ne-a pus pecetea şi e greu de schimbat. Hoţi, leneşi, trădători şi clevetitori... chiar dacă, pe ici, pe colo lucrurile nu stau chiar aşa! Mă înclin în faţa celor care şi-au făcut datoria! Din păcate, extrem de puţini!  
 
Cât despre de-alde Turcescu s-auzim cât mai rar! Cred că va fi cea mai anostă campanie electorală! Dominată de mesaje tip Poporul - Victor Ponta - România! Cu multe, multe gulgute ale bubulilor, de vor rămâne ţugulanii cu gurile căscate! La televizor. Din păcate, niciun candidat, din cei 14, nu e credibil! Poate Johannis, dar el va fi neutralizat de Sistemul Cripto-Mafiot! Văd că este acuzat că are şapte case, dar nimeni nu-l întreabă: „Băi, câţi bani ai dat pe ele?” Nu, şmecherii spun doar cât valorează acum! Mulţi se fac că nu ştiu programul lui Johannis. Poate fi accesat aici: www.pnl.ro/pagina/programul-politic-al-presedintelui-pnl-klaus-iohannis  
 
Analiştii, de genul ăsta, ar trebui să ştie că nu de sărăntoci avem nevoie în politică, ci de oameni bogaţi spiritual şi material. Pentru a nu fi coruptibili şi şantajaţi! Dacă s-au îmbogăţiţi necinstit e treaba Justiţiei, nu a celor care îşi tot dau cu părerea de pe marginea şanţului...  
Remarc faptul că niciun candidat nu e scorpion? Un geamăn - Johannis, doi lei - Rotaru, Zsolt, o fecioară - Ponta, două balanţe - Funar şi Hunor, doi săgetători - Diaconescu-OTV şi Vadim, un capricorn - Udrea, doi vărsători - Macovei şi Tăriceanu, doi peşti - Meleşcanu şi Brânză. Unii se întreabă ce caută Victor-Viorel Ponta în SUA? Ce să caute! Poate, poate, obţine firmanul Înaltei Porţi a Unchiului Sam! Mă îndoiesc! Mai ales că mesajul său e bazat pe marea unire. Marea unire a mafiilor din judeţe la nivel naţional?  
 
A luat-o pe arătură şi gurul presei româneşti CTP. Avem un prezidenţiabil agent străin!?! Să fie sindromul arăturile de toamnă ? Din nou, în întârziere ! Te pomeneşti că Victor-Viorel Ponta e agent chinez?!  
Intoxicările continuă !  
 
COROANA  
 
Coroana nu este simbolul Monarhiei, cum cred mulţi, ci al Independenţei. De aceea, multe republici au coroana în stema statului. E greu, cu neştiinţa!  
 
*  
Toate bune!?!  
Ai nevoie de o informaţie?  
Mică, mică? O rezolvăm împreună.  
Trimite mai departe! Mulţumiri! Să se vadă! Ne-am eliberat de frică!  
-------------------------------------------------  
Sergiu GĂBUREC  
Bucureşti  
sâmbătă, 27 septembrie 2014  
 
 
 
Referinţă Bibliografică:
Sergiu GĂBUREAC - TABLETA DE WEEKEND (81): NUME DE COD: PORUMBIELUL / Sergiu Găbureac : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1367, Anul IV, 28 septembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Sergiu Găbureac : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sergiu Găbureac
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!