CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Sanda Tulics         Ediţia nr. 3390 din 12 aprilie 2020        Toate Articolele Autorului

Mască cu mască
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Mască cu mască!
Sanda Tulics  
  
Zilele petrecute ''la domiciliu'' ne fac să gândim altfel ca afară. Avem timp sa ne radiografiem stările,sentimentele dar mai ales resentimentele.
Putem să ne facem conștiincios ( poate pentru prima dată) curățenia care ar putea să aducă primăvara reală în mintea,caracterul și sufletul sufletul nostru.
Medicația?
Să ținem cu sufletul de omenie,iubire de oameni să ne salvăm!
Da, toți suntem vulnerabili acum!
Poate învățăm unitatea umană,aplecarea spre nevoile celor de lângă noi atât cât putem ajuta.
Am văzut ce ne-au făcut indiferența, aroganța rasială, națională, ura!!
Ne-au închis!
Fiecare stă și-și mănâncă proviziile ca rozătoarele fără să știm termenul ''vacanței la domiciliu '' dar nu recunoaștem că am intrat cu resentimentele,aroganța,ura față de aproapele,monștii care ne ocupă locul destinat nouă ca oameni și ne consumă tot oxigenul!!
Ce mă împiedecă să iubesc?
Masca pusă peste masca defectelor de caracter?
Masca sufletului înrăit, murdar, povara care apasă atât de greu... ?
Când vom ieși... mă tem că ei,monștrii vor fi primii cu pancardele mari în gheare pe care vor fi scrise numele noastre,mutilate de sclavia lor...
Atunci steaua aurie va fi iar înjumătățită de durere din cauza monștrilor''purtați la loc de cinste!!
Nu există viață fără iubire! Iubirea este sacrificiul sufletesc de a-l vedea bine și pe aproapele tău așa cum tu vrei să fii!  
  
Referinţă Bibliografică:
Mască cu mască / Sanda Tulics : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3390, Anul X, 12 aprilie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Sanda Tulics : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sanda Tulics
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!