CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Ecouri >  
Autor: Sanda Tulics         Ediţia nr. 3372 din 25 martie 2020        Toate Articolele Autorului

Mis Europa, mi-s europa...
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Mis Europa,mi-s europa... 
  
Alexandrina Tulics 
  
Numele meu este România,am fost forțată să am un domiciliu întro locație care se cheamă tot România( eu credeam că Europa!) dar o Românie ajutată să ajungă piele și os pe scheletul geografic care e gata să cedeze... 
  
Am fost ''sfătuită '' înainte de a arăta așa să ''intru într-o cură de slăbire drastică să fiu printre primele doamne state, vrednice de această poziție cu cea mai adecvată siluetă cerută de juriul european format din ''Domni cu priviri foarte lacome de frumusețea,zăcămintele,pădurile,gazele și societatea transferată să lucreze acolo unde numai românimea mea putea lucra... 
  
Sunt pe ''banca de rezervă până voi ''îndeplini condițiile să stau în față'' dar până atunci mănânc tot mai raționalizat ( după pofta și indicațiile juriului european!!! ) și dacă voi supraviețui virusului corona,aștept un alt meniu care să ''mă țină în formă... pentru marea defilare pe podiumul de sub parlamentul european... 
  
Dacă nu voi rezista virusului corona,să nu uitați ca am fost cea mai mândră, bogată, inteligentă,frumoasă dar am fost prea râvnită de cioclii cu ochii și burta mare,de nesăturat...care-și frecau mâinile,își spălau ochii în ciobul oglinzii lăcomiei că m-au avut. 
  
-Vă iubesc! 
  
Referinţă Bibliografică:
Mis Europa, mi-s europa... / Sanda Tulics : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3372, Anul X, 25 martie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Sanda Tulics : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sanda Tulics
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!