CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Eseuri >  
Autor: Sanda Tulics         Ediţia nr. 2743 din 05 iulie 2018        Toate Articolele Autorului

Pasărea...
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Pasărea... 
  
Autor: Sanda Tulics | Album: Tezaur Ceresc 
  
. . Își furișa în fiecare zi, noapte zborul cu aripile pline de polen stelar, căutându-mă din priviri, atingându-mi fața cu un fâlfăit ușor, ca o mângaiere... 
  
Bătea lin din aripi până-și scutura toată avuția cerească adusă pe aripile aurite. 
  
Ca un dans stelar, cuvintele -și luau fiecare locul în minte, suflet, inimă înșiruindu-se în strofe frumos scrise, uneori cu lacrimi... 
  
Stătea deoparte până-și vedea împlinită misiunea, apoi se înălța ușor... mai ușor decât venise ducând spre cer mulțumirile înlăcrimate... 
  
Mi-e dor de pasărea cu aripi de aur... de fâlfaitul ei ușor dar bogat în rime cerești, de praful auriu ce-mi stralucea pe față mie și celor ce sorbeau cu nesaț din hrana cerească adusă. 
  
Azi... mă uit și văd niște coji de ouă, găoace sparte din care au ieșit pui... 
  
Mulțumesc Domnului pentru inspirația dată celor patru cFrți de poezie creștină, lirică și poezie creștin patriotică. 1 Fărâme de Lumină ;2 Pietre Albe ;foșnet Stelar ;4 Colț Stelar 
  
5;Tezaur Ceresc în lucru. 
  
Referinţă Bibliografică:
Pasărea... / Sanda Tulics : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2743, Anul VIII, 05 iulie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Sanda Tulics : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sanda Tulics
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!