CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Sanda Tulics         Ediţia nr. 2720 din 12 iunie 2018        Toate Articolele Autorului

O mamă plânsă-România!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
O MAMĂ PLÂNSĂ-ROMÂNIA!  
  
  
România s-ar bucura cu toată puterea ei de-ar fi lăsată să se bucure!
I s-a întors acasă o fiică cuminte, vrednică de numele ei de mamă-România!
SIMONA HALEP!
E fericită să împartă cu românii ei această imensă bucurie!
S-au adunat în grabă s-o vadă ,s-o susțină în bucurie unii sinceri iar alții au venit să-i strice bucuria purtând lozinci și ură împotriva celor cu care se luptă politic, fapt ce-a stricat imaginea și starea de bine a dragei noastre SIMONA( dar nu numai a ei)
Am văzut pancarde scrise cu numele ei care ''aparțin ''unei formațiuni politice înverșunate ,astfel dând impresia că SIMONA ESTE CONFISCATĂ !!! CA FIIND DOAR A LOR !
Plânge biata mamă România la cele văzute, auzite , în fierberea copiilor ei...
Se luptă între ei să o APUCE SĂ O BATJOCOREASCĂ, ABUZEZE , CUM FAC DE ZECI DE ANI!
ÎI PROMIT ELECTORAL CĂ O VOR TRANSFORMA DIN GLOABA BĂTUTĂ, TRAFICATĂ VÂNDUTĂ, CE-ABIA-ȘI MAI TRAGE SUFLAREA ÎN CĂPĂSTRUL PRIMIT DE LA DOMNII STRĂINI '' în tânăra puternică'', CĂ-I VOR PUNE CIUCURI ROȘII, OCHELARI NOI SĂ NU VADĂ CE I SE ÎNTÂMPLĂ ,ÎI VOR PUNE "POTCOAVE DE AUR !!! DIN RĂMĂȘIȚELE CE-AU MAI RĂMAS DIN BOGĂȚIILE SCOBITE DE HOȚII STRĂINI ȘI COPIII EI TRADATORI,DUPĂ POFTELE LOR NEBUNE..
.E seară si plâng lângă târșăitul gloabei biciuite din toate părțile lumii 😥
Nu se împotrivește loviturilor nu mai poate să se apere dar se gândește trist, trist la copiii-i ce i-au mai rămas, ce-o poartă-n rugi și lacrimi înaintea lui Dumnezeu ..
Te iubesc mamă buna România!  
  
Referinţă Bibliografică:
O mamă plânsă-România! / Sanda Tulics : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2720, Anul VIII, 12 iunie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Sanda Tulics : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Sanda Tulics
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!