CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Orizont > Reportaj >  
Autor: Roxana Turcu         Ediţia nr. 1780 din 15 noiembrie 2015        Toate Articolele Autorului

Eveniment KineDok la Muzeul de Artă Vizuală din Galați – VIDEO
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
 
Eveniment KineDok la Muzeul de Artă Vizuală din Galați  
 
 
Muzeul de Artă Vizuală Galați desfășoară un nou proiect de filme documentare KineDok, proiect al One World Romania (primul festival de film documentar din țară, dedicat drepturilor omului). KineDok a debutat în 17 septembrie și va continua până la 3 decembrie 2015.  
 
Evenimentul KineDok reunește 12 filme documentare, difuzate în 20 de spații neconvenționale din 13 orașe din România. Proiecțiile vor fi urmate de dezbateri, în funcție de tematica fiecărui film.
Interviul ce urmează a fost realizat pe data de 15 octombrie 2015, la Muzeul de Arta Vizuală Galați, cu doamna Simona Biriș, șef departament relații publice  
 
 
  
  
  
  
  
Referinţă Bibliografică:
Eveniment KineDok la Muzeul de Artă Vizuală din Galați – VIDEO / Roxana Turcu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1780, Anul V, 15 noiembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Roxana Turcu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Roxana Turcu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!