CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  

Producția mea de carte în 2018-2022

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Cu voia Bunului Dumnezeu, în intervalul 2018-2022 voi publica două romane - FIORI și CRIZANTEMĂ ALBĂ, scrise în 1977, respectiv 1976, și cinci volume de poezie, dintre care patru sunt pregătite pentru tipar - ROMEEA, pentru Bookfest 2018, STEAUA MEA EMINESCIANĂ pentru Gaudeamus 2018, DUMNEZEU SURGHIUNIT pentru Bookfest 2019, ÎNGERI TRAVESTIȚI ÎN ÎNGERI pentru Gaudeamus 2019, iar epopeea ROMÂNIADA va intra curând în lucru, fiind cea mai pretențioasă, cea mai de întindere, cea mai anevoioasă și cea mai necesară carte pentru istoria și literatura română, Aceasta va fi opera epică pe care o visez și pentru care mă pregătesc și exersez de cinci decenii. Mai rămâne să-mi găsesc liniștea și frecvența necesare cuplării conștiinței și inimii mele la Conștiința și Inima Divină. Mă rog Sursei Emițătoare să pot percepe dictarea, să o transpun în viitoarea carte cu trei volume și să o public în 2022. 
  
Referinţă Bibliografică:
Producția mea de carte în 2018-2022 / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2684, Anul VIII, 07 mai 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!