CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Înființarea Uniunii Internațioanle a Oamenilor de Creație, Premiile Editurii Națiunea 2017 și Gala concursului MI-S MUZA/MUZUL POEZIEI/PROZEI 2017
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
SÂMBĂTĂ 10 MARTIE VOR AVEA LOC LA BUCUREȘTI (probabil la Casa Studenților „Grigore Preoteasa”) TREI EVENIMENTE ÎN CADRUL UNUI SPECTACOL UNIC ȘI ÎNCÂNTĂTOR:  
 
- GALA PRIMEI EDIȚII A CONCURSULUI „MI-S MUZA/ MUZUL POEZIEI / PROZEI”:  
 
- GALA DECERNĂRII DIPLOMELOR NAȚIUNEA 2017;  
 
- LANSAREA OFICIALĂ A UNIUNII INTERNAȚIONALE A OAMENILOR DE CREAȚIE, INIȚIATIVĂ A POETEI MILITANTE BASARABENE, Verejanu Renata.  
 
La eveniment va participa însăși fondatoare uniunii cu echipa domniei sale din Chișinău, invitați de marcă de pe ambele maluri ale Prutului, scriitori, artiști, notorietăți. Mizăm pe participarea cât mai multor concurenți scriitori și a cât mai multor prieteni ai artelor și ocupațiilor spirituale, culturale, intelectuale. Amfitrion muzical ne va fi cantautorul Nicu Nicușor alături de alte voci, instrumente măiastre și personalități artistice de excepție.  
 
Rog mai ales concurenții din lista de mai jos să participe la eveniment, fiindcă, pe lângă meritatele Diplome, vor intra și în posesia Antologiei primei ediții a concursului „Mi-s muza/muzul poeziei/prozei” și vor putea evolua scenic alături de echipa de artiști și invitați de seamă.  
 
ROG TOȚI CONCURENȚII, TOȚI AUTORII CĂRORA LE-AM EDITAT CĂRȚILE, TOȚI MEMBRII CURENTULUI LITERAR DOUĂZECIST ȘI AI GRUPULUI ACADEMIA DE POEZIE ȘI PROZĂ ȘI TOȚI POEȚII, PROZATORII, ARTIȘTI, JURNALIȘTII, CREATORII DIN ORICARE DOMENIU ȘI DIN SFERA MEA DE COLABORATORI, PRIETENI ȘI CUNOȘTINȚE SĂ MĂ CONTACTEZE FIE PE MESAGERIA PRIVATĂ, FIE LA TELEFONUL 0771414069, FIE PE E-MAIL-ul monarom2000@yahoo.com PENTRU A LE FURNIZA INFORMAȚII ȘI MODELE DE FORMULARE ÎN VEDEREA ADERĂRII LA UNIUNEA INTERNAȚIONALĂ A OAMENILOR DE CREAȚIE. FILALA PENTRU ROMÂNIA CĂREIA AM ONOAREA SÎĂ ÎI FIU PREȘEDINTE.  
 
DETALIILE DESPRE TRIPLUL EVENIMENT VOR FI FURNIZATE PE PAGINA PERSONALĂ FACEBOOK, DAR ȘI PE PAGINA GRUPULUI FACEBOOK PE CARE ÎL ADMINISTREZ - ACADEMIA DE POEZIE ȘI PROZĂ:  
 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1537836102929693&set=g.355950327854722&type=1&theater&ifg=1  
 
https://uniuneadecreatie.blogspot.ro/  
 
Referinţă Bibliografică:
Înființarea Uniunii Internațioanle a Oamenilor de Creație, Premiile Editurii Națiunea 2017 și Gala concursului MI-S MUZA/MUZUL POEZIEI/PROZEI 2017 / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2598, Anul VIII, 10 februarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!