CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  

MI-S MUZA POEZIEI - CONCURS DE CREAȚIE CU PREMII INEDITE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CONCURS DE CREAȚIE „MI-S MUZA POEZIEI” CU PREMII INEDITE. ÎNSCRIERILE AU DEMARAT Reguli: sunt necesare poezii pentru 10 pagini de carte - circa 55 strofe a câte patru versuri sau 120 versuri (rânduri) - pe o pagină tipărită încap 5-6 catrene respectiv 22 rânduri), TERMEN LIMITĂ 1 Nov. Sept. 2017. CONTACTE:  
 
mesagerie Facebook sau pagina https://www.facebook.com/groups/355950327854722/?hc_ref=ARQ-ZS-xPpWRtiV821sLCmMtupedzr9QbuK-KYez9TlIenmLqKSJpwfQaJ1jGJoXgQM  
 
mail: monarom2000@yahoo.com telefon: 0771 414 069  
 
Viitorul meu volum de versuri se va intitula DORUL, având foarte multe poezii scrise în ultimii ani în care „poetizez” și valorific liric acest cuvânt românesc unic, magic și intraductibil în alte limbi și dialecte ale planetei. Noua carte - cred că a opta pe lista de așteptare - va invoca Dorul de Țară, Dorul de Dragoste de Femeie, Dorul de Eminescu, Dorul de Poezie, Dorul de... Dor. Este incredibil faptul că acest titlu de carte - DORUL -, atât de simplu, de cuprinzător și de fermecător, parcă m-ar fi așteptat pe mine, nefiind folosit decât în poezii singulare și în texte de melodii populare, de romanțe, de muzică ușoară, dar nici un poet clasic sau contemporan nu l-a veșnicit pe coperta unei cărți. Dacă mă înșel, vă rog să mă atenționați, spre a nu părea că m-am găsit și eu să re-descopăr apa de ploaie, roata pătrată sau cuvântul fără litere...  
 
Totodată, anunț încă de pe acum intenția de a organiza un concurs inedit pentru decernarea trofeului Miss (sau mai potrivit Mi-s...) Muza Poeziei, femeii căreia îi voi dedica acest volum pentru a-i rămâne numele și chipul pe noua mea carte. Singura cerință a concursului este calitatea de poete talentate, consacrate sau amatoare, a participantelor pentru selecție, indiferent de aspectul fizic și vârstă. Laureata, pe lângă alte onoruri și gratulări, va fi răsplătită cu întreaga sumă de bani care se va colecta din vânzarea cărții mele, din donații și sponsorizări, sumă care va avea cel puțin trei zerouri, iar din partea editurii va beneficia de publicarea gratuită a unui volum personal într-un tiraj de 100 de exemplare.  
 
Se vor acorda mai multe premii de excelență, dar și pentru locurile I, II și III, precum și mențiuni speciale. De asemenea, voi asigura publicarea unei antologii a concursului, cuprinzând lucrările participantelor, carte care va fi lansată în cadrul galei de premiere care va avea loc în Noiembrie 2017 pe scena Târgului Internațional de Carte GAUDEAMUS.. Regulamentul și informațiile legate de concurs vor fi mediatizate în revista Națiunea, secțiunea Colocvii Literare, și pe pagina Facebook a grupului ACADEMIA DE POEZIE ȘI PROZĂ, pe care o administrez, accesibilă prin căutarea denumirii ori prin link-ul: https://www.facebook.com/groups/355950327854722/?fref=ts  
 
Concursul este deschis și bărbaților, cu rezerva că nici unul nu va fi desemnat „muz laureat”.  
 
Având în vedere că, recent, am înființat Tipografia RoTar cu acces la fonduri UE nerambursabile, anunț colegii coparticipanți la antologiile restante din evidența editurii Națiunea că voi prelua în propria sarcină diferența de exemplare în vederea tipăririi. În semn de recunoștință pentru eleganta răbdare, aceștia vor putea participa neconditionat la concursul „Mi-s Muza Poeziei” spre a beneficia de publicare gratuită în prima și următoarele editii ale antologiilor noului proiect..  
 
Referinţă Bibliografică:
MI-S MUZA POEZIEI - CONCURS DE CREAȚIE CU PREMII INEDITE / Romeo Tarhon : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2424, Anul VII, 20 august 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Romeo Tarhon : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Romeo Tarhon
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!