CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Artistic >  
Autor: Rodica Elena Lupu         Ediţia nr. 3369 din 22 martie 2020        Toate Articolele Autorului

ART BY FUEGO
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
https://artbyfuego.ro/art-by-fuego-sprijina-proiectele-culturale-ale-scriitoarei-rodica-elena-lupu/  
 
ART BY FUEGO nu a apărut întâmplător! Dincolo de pasiuni, a existat și nevoia de a face ceva util din frumusețea și liniștea unui hobby. Există momente în viața noastră în care verbul a ajuta nu devine numai un exercițiu de bunătate, ci devine o vocație în a fi alături de persoanele remarcabile care formulează succesul, care au suflet bun și care, prin artă, se exprimă cel mai bine.  
 
Este și cazul RODICĂI ELENA LUPU – un om de artă de o efervescență greu de descris în cuvinte. Poet și prozator, Rodica are un suflet cât o mie, iar operele sale transmit căldura și frumusețea interioară a celei ce este o lacrimă de Ardeal românesc. Este neobosită și face, de una singură, cu editura pe care o conduce de ani buni, gesturi memorabile pentru marile valori ale României, scriitori de marcă, care au fost uitați și aruncați la o parte de societate, de breaslă și chiar de cei care ar fi trebuit să-i prețuiască și publice acum.  
 
Absolventă de drept, Rodica a descoperit în ani talentul pentru scris și a transformat această pasiune în vocație. În calitate de editor, are peste 600 de volume tipărite, cuprinzând câteva din cele mai mari nume ale literaturii noastre.  
 
Uneori ar vrea să facă mai mult pentru ei, dar puterile-i sunt limitate. Este cea mai bună dovadă atunci când vrei să descrii un personaj demn, curat, talentat, cu voință de fier și putere pentru a răzbate până și Munții Carpați. În ani a colaborat cu Paul Surugiu la mai multe texte și emisiuni, iar el, prin ART BY FUEGO, a fost alături de Rodica.  
 
Astfel, inițiativa aceasta a susținut editarea ultimelor volume din antologiile de proză și poezie, în care apar nume importante ale scenei literare dar și tineri talentați.  
 
Rodica Elena face același lucru ca și ART BY FUEGO, susținând și sprijinind valorile. Ea a editat și a dat șansa unor artiști uitați să apară din nou, iar lumea să-i citească.  
 
A încurajat și încurajează tinerii ce au condei și crede că salvarea lumii e în artă. Prin proiectul lui Paul Surugiu, Rodica își poate continua munca și poate face gesturi de marcă pentru scriitorii români!  
 
https://artbyfuego.ro/art-by-fuego-sprijina-proiectele-culturale-ale-scriitoarei-rodica-elena-lupu/  
 
Paul Surugiu - Fuego  
 
Referinţă Bibliografică:
ART BY FUEGO / Rodica Elena Lupu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3369, Anul X, 22 martie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Rodica Elena Lupu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rodica Elena Lupu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!