CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Recomanda >  
Autor: Rexlibris Media Group         Ediţia nr. 3292 din 05 ianuarie 2020        Toate Articolele Autorului

SCRIITORUL MUZICIAN DRAGOȘ G. UNGUREANU A PRIMIT PREMIUL DE EXCELENȚĂ „GEOCOSINUS”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Scriitorul și editorul Gheorghe A. Stroia, membru al Academiei Româno-Americane de Cultură și Stiință i-a acordat muzicianului și autorului literar Dragoș Gh. Ungureanu din Brașov PREMIUL DE EXCELENȚĂ pentru contribuția proprie, din anul 2019, pusă în slujba promovării literaturii române contemporane, în calitate de corespondent al Revistei universale de creație și atitudine culturaă „ARMONII CULTURALE”.  
 
Domnul Dragoș Gh. Ungureanu, muzician profesionist de înaltă clasă este profesor de muzică la Școala Gimnazială „Cristian – Brașov”. Este activ atât în domeniul muzical scriind articole despre rolul muzicii în dezvoltarea educației muzicale profunde convins fiind că fiecare are dreptul la educație și formare continuă - drept fundamental foarte important.  
 
30.12.2019  
 
Referinţă Bibliografică:
SCRIITORUL MUZICIAN DRAGOȘ G. UNGUREANU A PRIMIT PREMIUL DE EXCELENȚĂ „GEOCOSINUS” / Rexlibris Media Group : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 3292, Anul X, 05 ianuarie 2020.

Drepturi de Autor: Copyright © 2020 Rexlibris Media Group : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rexlibris Media Group
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!