CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Expozitie >  
Autor: Rexlibris Media Group         Ediţia nr. 3225 din 30 octombrie 2019        Toate Articolele Autorului

Rexlibris Media Group LANSARE ALBUM „BARUCH ELRON” LA ICR TEL AVIV
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Institutul Cultural Român de la Tel Aviv  
vă invită  
joi, 31 octombrie 2019, ora 17:00  
la un eveniment literar-artistic special  
dedicat artistului israelian de origine română  
Baruch Elron (1934-2006).  
 
În cadrul evenimentului va fi lansat  
albumul „Baruch Elron – desene și schițe”,  
autor: Adrian Grauenfels,  
apărut în cursul acestui an la Editura SAGA  
și va avea loc vernisajul expoziției „Baruch Elron – desene și schițe”,  
care poate fi vizionată la sediul ICR Tel Aviv,  
în perioada 31 octombrie - 29 noiembrie 2019.  
 
Participanți:  
Dr. Dalia Hakker-Orion, critic de artă,  
Adrian Grauenfels, autor și editor  
și Lydia Elron.  
 
Evenimentul (în limba ebraică),  
va avea loc la  
sediul ICR Tel Aviv  
(Blvd. Shaul Hamelech nr.8, etaj 6)  
 
***  
Expoziția cuprinde o serie de lucrări de dimensiuni medii și mari de desen și grafică, precum și câteva caiete de schițe, materiale artistice inedite care sunt prezentate pentru prima dată publicului larg într-o expoziție solo a artistului. Expoziția reprezintă o călătorie specială prin universul artistic original al pictorului Baruch Elron, reprezentant al curentului simbolist, discipolul maestrului Corneliu Baba, și unul dintre cei mai apreciați artiști israelieni contemporani de origine română.  
 
Expoziția este deschisă la sediul ICR Tel Aviv, de luni până joi între orele 09:00 - 17:00, vineri între orele 09:00 - 14:00, precum și în timpul evenimentelor la sediu organizate în această perioadă.  
 
„Baruch Elron a existat pentru a fi în imediata noastră apropiere… Pictorul aduna într-o singură lume toate lumile posibile și, mai ales, cele imposibile”. (Adi Cristi, scriitor)  
 
„A intra în lumea creată de Baruch Elron înseamnă a primi o gură de aer proaspăt, o răsuflare de viaţă şi o senzaţie de libertate. Universul său, guvernat de o natură feminină şi senzuală, maternă şi frumoasă, păşeşte din minune în minune.” (Héctor Martinez Sanz, Madrid, mai 2011)  
 
Vă aşteaptă cu drag!  
Echipa ICR Tel Aviv  
 
Institutul Cultural Român  
8 Shaul Hamelech Blvd.  
64733 Tel Aviv  
Phone: +972 3 6911205  
Fax: +972 3 6911204  
www.icr.ro/tel-aviv/  
Referinţă Bibliografică:
Rexlibris Media Group LANSARE ALBUM „BARUCH ELRON” LA ICR TEL AVIV / Rexlibris Media Group : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 3225, Anul IX, 30 octombrie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Rexlibris Media Group : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rexlibris Media Group
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!