CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Actualitate >  
Autor: Rexlibris Media Group         Ediţia nr. 1401 din 01 noiembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Rexlibris Media Group - PENTRU O ROMÂNIE OTIMISTĂ, DU-TE LA VOT!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Mergeţi la vot pe 2 şi 16 noembrie 2014!  
 
Fiecare vot exprimat diminuează efectele dezastruoase ale furtului electoral.  
Un vot, indiferent pentru care candidat, anulează un vot fraudulos din autobuz, din cimitir, din comisia de numărătoare a voturilor.  
 
Votaţi pentru următorii 5 - 10 ani, pentru o justiţie din ce în ce mai performantă, ca să scăpăm de cârdăşia politicienilor care şi-au împărţit in ultimii 25 de ani, ţara şi produsul muncii românilor!  
 
Votaţi pentru un preşedinte curajos, nesupus intereselor partidelor politice care l-ar putea aduce în fruntea României, pentru ca apoi să-l poată manipula, împotriva intereselor poporului român şi a ţării!  
 
Votaţi pentru credibilitatea României pe plan extern, împotriva loviturilor de stat şi manipularii instituţiilor statului în folosul intereselor partidelor şi politicienilor!  
 
Votaţi pentru securitatea României în cadrul alianţelor occidentale, ca să nu ajungem vulnerabili în faţa riscului izolării ţării în spatele unei noi cortine de fier!  
 
Transmiteţi acest îndemn electoral rudelor, prietenilor, cunostinţelor Dvs.!  
 
Referinţă Bibliografică:
Rexlibris Media Group - PENTRU O ROMÂNIE OTIMISTĂ, DU-TE LA VOT! / Rexlibris Media Group : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1401, Anul IV, 01 noiembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Rexlibris Media Group : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rexlibris Media Group
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!