CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Aparitii >  
Autor: Rexlibris Media Group         Ediţia nr. 1399 din 30 octombrie 2014        Toate Articolele Autorului

Rexlibris Media Group - LUCIAN CIUCHIŢĂ: COPOIUL DIN CARDIF – EDITURA VREMEA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Editura VREMEA vă invită la lansarea romanului:  
Copoiul din Cardiff  
de Lucian Ciuchiţă  
 
Invitaţi:  
Otilia Sîrbu  
Gabriel Alexandru Ionescu  
Lucian Ciuchiţă  
Silvia Colfescu  
 
Lansarea va avea loc  
vineri, 31 octombrie 2014, ora 17.00  
la Librăria Mihai Eminescu  
 
Volumul este disponibil aici:  
 
Un roman poliţist mustind de filozofie pură, împletind „interesantul” cotidian al societăţii britanice contemporane cu un acut miez de speranţă, un roman care vrea să strălucească subliniind mizerii şi slăbiciuni. Piraţi şi Lorzi, politicieni şi poliţişti, fanatici religioşi şi lideri spirituali, vampe şi paranormali apar şi dispar, mai ales DISPAR, într-un ritm alert, suficient de dens pentru a fi captivant, dar şi perfect drămuit pentru a lăsa loc întrebărilor: DE CE, CUM, CINE şi, în final, LA CE BUN?  
 
…Cu speranţa că murind, dispărând tot ceea ce este rău, va rămâne pentru micii urmaşi o rază de bine…  
 
Pauline este o rază… Larry poate fi onoarea, uneori pierdută… Într-o zi, Vivian ar putea fi preşedinta Marii Britanii… Doar eu voi rămâne „Copoiul din Cardiff”!  
 
Lucian Ciuchiţă este cunoscut internaţional în urma celebrului său proces cu Hollywood, sub învinuirea de plagiere a unui scenariu scris de el de către realizatorii filmului Escape Plan, cu Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone. Procesul este în curs.  
 
Lucian Ciuchiţă este absolvent al Facultăţii de Cibernetică din cadrul ASE Bucureşti (1993), doctor în ştiinţe (cu teza "Tehnici şi metode statistice utilizate în studiul criminalităţii", 1999), scriitor, cineast, membru al Asociaţiei Dramaturgilor de Film din 1991, realizator tv în perioada 1990-2000 (TVR, Antena 1).  
 
A beneficiat de o bursă de pregătire în Marea Britanie la Devon and Cornwall Police, în 1993.  
 
Activitatea sa în cadrul unor servicii speciale (9 ani în poliţie şi 5 ani în SPP), a constituit o experienţă de preţ în demersul scrierii unor cărţi şi scenarii de film.  
 
Editura Vremea  
021.335.81.31  
14 Constantin Daniel Street  
010631 Bucharest 1  
 
Referinţă Bibliografică:
Rexlibris Media Group - LUCIAN CIUCHIŢĂ: COPOIUL DIN CARDIF – EDITURA VREMEA / Rexlibris Media Group : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1399, Anul IV, 30 octombrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Rexlibris Media Group : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Rexlibris Media Group
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!