CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Ediţia nr. 2222 din 30 ianuarie 2017        Toate Articolele Autorului

Primăria Municipiului Chişinău - PRIMARUL CHIŞINĂULUI DL. DORIN CHIRTOACĂ ÎN VIZITĂ DE MONITORIZARE ÎN ELVEŢIA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, în calitate de vicepreşedinte al Congresului Autorităţilor Locale şi Regionale a Consiliului Europei (CORLEAP), a întreprins o vizită de monitorizare în Elveţia, în perioada 23-25 ianuarie 2017.  
 
În această perioadă, primarul capitalei a avut o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi regionale din oraşele Berna, Zurich şi Oetwil an der Limmat, precum şi cu administraţia Cantoanelor Zurich şi Jura. În cadrul vizitei în Elveţia, reprezentanţii CORLEAP au examinat situaţia privind democraţia locală şi regională din perspectiva prevederilor Cartei Europene a Autonomiei Locale, ratificată de către acest stat în anul 2005.  
 
În altă ordine de idei, Dorin Chirtoacă şi Marc Cools (Belgia), co-raportori CORLEAP cu privire la democraţie locală, s-au axat asupra evoluţiei în domeniul democraţiei locale, de la ultima vizită de monitorizare efectuată în Elveţia de către Congres în anul 2009. De asemenea, delegaţia CORLEAP a avut programate o serie de alte întrevederi şi cu reprezentanţi ai Parlamentului Elveţiei, ai Departamentelor Federale de Justiţie şi Poliţie, Afaceri Interne, Mediu, Transporturi, Energie şi Comunicaţiilor, precum şi reprezentanţi ai Departamentului Federal de Finanţe.  
 
Rezultatele vizitei de monitorizare vor fi publicate în cadrul unui raport, care va fi prezentat la cea de-a 32-a Sesiune a CORLEAP, în perioada 28-30 martie 2017.  
 
---------------------------------------  
25 ianuarie 2017  
Direcţia Relaţii Publice  
Primăria mun. Chişinău  
Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 83  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708  
e-mail: drp@pmc.md  
 
Referinţă Bibliografică:
Primăria Municipiului Chişinău - PRIMARUL CHIŞINĂULUI DL. DORIN CHIRTOACĂ ÎN VIZITĂ DE MONITORIZARE ÎN ELVEŢIA / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2222, Anul VII, 30 ianuarie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!