CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Primăria Municipiului Chişinău         Ediţia nr. 1596 din 15 mai 2015        Toate Articolele Autorului

Primăria Municipiului Chişinău - COMUNICAT DE PRESĂ – UNII MEMBRII AI PARTIDULUI SOCIALIŞTILOR AU OBSTRUCŢIONAT BUNA DESFĂŞURARE A ŞEDINŢEI CONSILIULUI MUNICIPAL CHIŞINĂU
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
(14 mai 2015) REF: Primăria Chişinău regretă imixtiunea unor deputaţi socialişti şi a altor politicieni la şedinţa Consiliului Municipal Chişinău  
 
Primăria municipiului Chişinău îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu acţiunile unui grup de deputaţi şi reprezentanţi din partea Partidului Socialiştilor, dar şi a altor politicieni şi activişti, care au zădărnicit desfăşurarea şedinţei de astăzi a Consiliului municipal Chişinău, prin bruscarea persoanelor de demnitate publică şi provocarea dezordinii în masă.  
 
Primarul general, Dorin Chirtoacă a ţinut să atenţioneze ”oaspeţii” prezenţi la şedinţă că trebuie să respecte regulile de comportament într-o instituţie publică. Edilul-şef a calificat acţiunile acestora drept contravenţii administrative şi a solicitat implicarea poliţiei în vederea întocmirii proceselor verbale şi sancţionarea celor care au provocat dezordine în incinta Primăriei Chişinău.  
 
Solicităm atragerea la răspundere a persoanelor care au provocat dezordinea din cadrul şedinţei Consiliului Municipal, inclusiv a celor care îşi permit excese, chiar şi aplicarea forţei, folosindu-se de imunitatea parlamentară şi de dreptul de a avea acces în orice instituţie din municipiu.  
 
14 mai 2015  
Direcţia Relaţii Publice,  
Primăria mun. Chişinău  
bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr. 83  
MD 2012, Chişinău, Republica Moldova  
Tel.: + 373 22 201 707; Fax: + 373 22 201 708  
 
Referinţă Bibliografică:
Primăria Municipiului Chişinău - COMUNICAT DE PRESĂ – UNII MEMBRII AI PARTIDULUI SOCIALIŞTILOR AU OBSTRUCŢIONAT BUNA DESFĂŞURARE A ŞEDINŢEI CONSILIULUI MUNICIPAL CHIŞINĂU / Primăria Municipiului Chişinău : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1596, Anul V, 15 mai 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Primăria Municipiului Chişinău : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Primăria Municipiului Chişinău
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!