CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Paul Polidor         Ediţia nr. 1438 din 08 decembrie 2014        Toate Articolele Autorului

Fundaţia Academia de Interferenţe Internaţionale „Paul Polidor” - NOI MEMBRII ÎN 2014 – ELENA BUICĂ ŞI HERMAN VICTOROV
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Joi, 11 decembrie, cu ocazia zilei de naştere a fondatorului PAUL POLIDOR fundaţia omonimă organizează o primă întâlnire a membrilor Academiei de Interferenţe Internaţionale „PAUL POLIDOR”, cu ocazia unui deceniu de activitate.  
 
Întâlnirea va avea loc la centrul fundaţiei:  
Şcoala Gimnazială de Arte Nr.4 - Bucureşti,  
Director: muzicianul HORTENSIA ORCULA, membru al Academiei de Interferenţe Internaţionale „PAUL POLIDOR”  
 
Cu un deceniu în urmă, în anul 2004, a fost acordat primul titlu de excelenţă E.S., Domnului ILHAM ALIYEV, Preşedintele Republicii Azerbaidjan.  
 
Noi membri în 2014:  
• HERMAN VICTOROV - CANADA (WRITER)  
• ELENA BUICA - TORONTO, CANADA (WRITER)  
 
Multumiri Doamnei MIHAELA IGNAT !  
RECITAL ANIVERSAR: Ansamblul instrumental <CAPRICE>  
 
Congratulations from  
Academy of International Interferences „PAUL POLIDOR”  
Bucharest-Romania  
2014  
 
Referinţă Bibliografică:
Fundaţia Academia de Interferenţe Internaţionale „Paul Polidor” - NOI MEMBRII ÎN 2014 – ELENA BUICĂ ŞI HERMAN VICTOROV / Paul Polidor : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1438, Anul IV, 08 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Paul Polidor : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Paul Polidor
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!