CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Povestiri >  

VISUL
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
El: ne vom ascunde în cămăruţa primei noastre întâlniri şi nu mai ieşim până duminică seara, şi atunci, doar pentru a lua o gură de aer
Ea: da... dar după aia iar mă vei lăsa să plec ...
El: nu se ştie
Ea: ba se ştie
El: da, dar poate nu pentru mult timp ...
El: doar de noi depinde de acum!
Ea: spune-mi ceva frumos!
El: am visat că te iubeam pe o pluta purtată pe un râu. erai goală şi acoperită doar de părul lung până la brâu
Ea: chiar ai visat?
Ea: sau visezi acum?
El: te iubeam, ne iubeam, apoi stateai şi mă priveai, culcată fiind şi apoi, când te priveam din picioare, la un moment dat zambeai şi întindeai braţele chemandu-mă, apoi mă cuprindeai cu ele şi cu buzele întredeschise şi flamânde.
El: acum visez
Ea: :)
Ea: îmi place visul tau
El: cât stau culcat în tine, parcă toată zarea se inundă de o lumină orbitoare, pătată spre cer de sălciile care mângâie să stingă arşita împreunării.
El: apoi mă ridic, presar din pumn un căuş de apă pe pântecul tău înfiebântat şi el şi apoi sorb o gură de apă de pe el şi las să cadă de pe degete picurii de apă care ascund în ei răcoarea şi apusul de soare.
El: răcoarea vrea să te cuprindă. simt asta din felul în care-ţi strângi sânii şi te ghemuiesti uşor pe o parte, dar nu durează mult, pentru că, odată cu întunericul, cobor asupra ta şi te învelesc cu patima mea fierbinte ce durează până la noul răsărit al soarelui care ridică de pe buzele tale aburi născuţi din împlinire. abia apoi adormim când soarele-i sus, iar pluta se leagănă parcă ezitând sub clătinarea primului val de mare.
Ea: :)
El: ai visat şi tu cu mine?
Ea: am fost acolo, nu am visat
El: e miezul noptii şi conform povestirii, trebuia să fim îmbrăţişaţi acum ...
El: să vin să împlinesc povestea?
Ea: nu-mi da drumul încă!
El: nu-ţi mai dau drumul niciodată!
El: langă iubirea mea nu va mai încăpea nimic.
Ea: deja nu mai incape ...
El: stiu asta. doar că mai vreau să-ti văd ochii şi să o aud şoptită ca să pot s-o cred cu toată bucuria
Ea: îi vei vedea şi o vei auzi!
El: dacă va fi aşa, tot ce a fost ascuns şi umbrit în tine va arde
El: te voi potopi cu sărutari, mângâieri, apăsări şi atingeri de taină
El: şi am să-ti murmur cu cea mai adâncă vibratie că te iubesc!
Ea: tu crezi că ai mai putea trăi fără mine? fără să mă auzi, fără să mă vezi? fără să mă atingi, fără să mă simti? ce-ai mai fi? ai mai fi?
El: voi fi mereu ca un râu care se-mplineşte vărsându-se în mare şi împlinind-o şi pe ea, ridicând aburi de iubire care-i vor realimenta izvoarele, curgerea şi din nou bucuria revărsării iar şi iar ...
Ea: nu asta întrebam
El: dar n-am răspuns prin ce am spus?
Ea: întrebam ce ai fi fără mine?  
  
Imagine: Vis pentru doi - Gogălniceanu Carolina  
  
 
Referinţă Bibliografică:
VISUL / Ovidiu Oana Pârâu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2381, Anul VII, 08 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Ovidiu Oana Pârâu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ovidiu Oana Pârâu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!