CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Expozitie >  

EXPO 2015 -
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Vă reînnoiesc din timp invitaţia de a participa la un eveniment unic la nivel mondial pe care îl organizez:  
Cele 400 de piese ale Colecţiei de clopote, clopoţei, talăngi şi zurgălăi ale profesorului Ovidiu Oana-părău vor fi prezentate într-o locaţie deosebită.  
 
Faţă de ultima expunere în 2008 în Bucureşti, numărul pieselor s-a dublat, ponderea celor noi revenind clopoţeilor antici [sec. XIV BC - sec III en], dintre care se evidenţiază piesele trace, dacice, celtice şi romane din spaţiul antic al României.  
 
Un loc aparte îl ocupă piesele din ariile geografice Pre Persiene, din Lorestan, din Levant, din China pre Imperială, Asia, Egipt şi Africa, dar şi cele aparţinând culturilor pre Columbiene.  
 
Vă invit să fiţi prezenţi la un eveniment unic la nivel mondial prin complexitatea şi diversitatea tematică a materialelor prezentate şi care încununează o activitate de aproape două decenii.  
 
Veţi putea călători alături de mine prin ultimele 15 milenii ale civilizaţiei la scară planetară.  
 
Ovidiu Oana-pârâu  
 
Referinţă Bibliografică:
EXPO 2015 - Proiectul unei limbi universale / Ovidiu Oana Pârâu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1743, Anul V, 09 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Ovidiu Oana Pârâu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ovidiu Oana Pârâu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!