CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Ovidiu Cărpuşor         Ediţia nr. 1932 din 15 aprilie 2016        Toate Articolele Autorului

Ovidiu CĂRPUŞOR - PROPUNERE DE COLABORARE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Subsemnatul, Cărpuşor Ovidiu Costel, Doctor în Arte Plastice şi Decorative, artist plastic, restaurator, câştigător al numeroaselor premii la Festivalurile şi Concursurile artistice şi a trei burse de performanţă artistică, absolvent al Universităţii Naţionale de Artă din Bucureşti, Florenţa şi Sibiu, am expus lucrări de pictură, grafica, acuarela, pastel şi icoane la mai mult de 300 de expoziţii personale şi de grup în ţară şi străinătate.  
 
Pe baza reuşitelor şi distincţiilor primite până în prezent ca artist plastic am fost invitat/selecţionat în acest an la cel mai mare simpozion dedicat artelor vizuale din Europa, unde doar marii artişti vor expune la RIAF Ediţia a III-a - Rotterdam 6 - 12 septembrie 2016.  
 
Prin participarea mea directă voi promova şi imaginea României, îndeosebi a oraşelor vechi, a cetăţilor şi bisericilor fortificate din Transilvania şi prin prezentarea albumului de artă „Burgul transilvan”.  
 
La acest eveniment internaţional vor participa zilnic peste 6 -10 000 de vizitatori, (VIP-uri, personalităţi culturale şi din mediile de afaceri, consuli, cadre militare, diplomaţi, iubitori ai artelor şi nu numai, din Olanda, Belgia, Suedia, Anglia, Danemarca etc).  
 
Prin prezentul mail apelez la dvs. cu rugămintea de a găsi împreună o modalitate de a sponsooriza/finanţa/sprijini participare mea la acest eveniment. Este de înţeles dacă nu îmi puteţi acoperi totalul costurilor de mai jos, însă orice sumă pe care dvs. veţi avea dorinţa de a o dona/sponsoriza va fi bine-venită, astfel eu obligându-mă de a vă promova în schimb imaginea dvs sau a firmei dvs la acest eveniment important atât la Rotterdam (prin pliante, mape, afişe) cât şi pe site-ul personal, reţele de socializare, etc.  
 
În ultimii ani am fost invitat la numeroase expoziţii de artă plastică din afara graniţelor României destinate promovării valorilor, ideilor, tehnicilor tradiţionale şi contemporane în arta plastică românească, expoziţii pe care le-am onorat şi la care am participat neavând decât un suport financiar minim, deseori insuficient acordat de către sistemele sau organizaţiile de conducere existente.  
 
Am reuşit să particip la astfel de expoziţii autofinantandu-mă sau/şi cu sprijinul diferitelor persoane juridice şi fizice care au realizat faptul că tot ce am întreprins până acum, lucrările pe care eu le execut (icoane traditionale-tehnici de ardere şi învechire, pasteluri, uleiuri) reprezintă cu adevărat valori definitorii şi specifice artei tradiţionale şi contemporane româneşti, care merită şi sunt un necesar în promovarea imaginii României în mediile externe culturale, de afaceri şi diplomatice totodată.  
 
Cheltuielile minime necesare acestei participări sunt:  
 
1. Deplasare Braşov – Rotterdam 2100 km (dubiţa cu lucrări consum 8-10 %...200 l motorină) = aprox 200 euro  
2. Vigniete, taxe, asigurare – 150 euro  
3. Pliante 30 000 buc – aprox. 700 euro (faţă-verso unde vor fi siglele/logo-urile sponsorilor/partenerilor care îmi sprijină aceasta participare)  
5. Cazare – preţ minim 70 euro x 7 zile = 490 euro  
6. Taxa participare/stand/panouri/publicitate/lumini/media/cataloage etc = 1500 euro  
6. Deplasare Rotterdam – Braşov 2100 km (8-9%...200 l motorină) = aprox 200 euro (deplasarea cu avionul şi/sau trimiterea lucrărilor prin poştă este mult mai costisitoare).  
... la întoarcere vă pot aduce şi chitanţele şi bonurile pentru a le folosi în contabilitatea dvs.  
 
Celelalte cheltuieli de masă, transport intern, fotografii, asigurări lucrări deplasare, acte, patrimoniu etc... încerc să le acopăr prin aportul propriu.  
 
Aş dori să găsim o cale prin a răspunde favorabil acestui apel având în vedere şi faptul că, dacă doriţi, vă pot oferi în schimbul acestor sume diferite lucrări de pictură - orice tehnică, orice stil (icoane, tablouri, pastel, ulei, grafica, portrete) pe care le puteţi eventual oferi cadou prietenilor sau partenerilor dvs de afaceri, restaurare lucrări de pictură, grafica, metal, mobilier, expertize, atuentificari obiecte de artă etc., oferindu-mi astfel şi serviciile chiar de consultanţă în design pentru a vă realiza un cadru cât mai sofisticat, unic şi de stil locaţiilor şi sediilor dvs. (o mare parte dintre lucrările disponibile pentru acest „schimb” le găsiţi pe www.carpusor.com în secţiunea De Vânzare).  
 
Vă rog, dacă se poate, în cazul unui răspuns favorabil din partea dv. să mă înştiinţaţi până în dată de 15-20 mai 2016, altfel, cu regret, voi fi nevoit să renunţ la a mai participa la acest eveniment.  
 
Vă mulţumesc foarte mult pentru timpul dvs pe care l-aţi acordat în acest sens şi, consider că avem împreună de câştigat... o dechidere şi orientare, spre orizonturi şi medii de afaceri noi... nu se ştie niciodată ce oportunităţi aduce acum sau în timp, prin aceasta participare directă sau indirectă la astfel de evenimente de înaltă clasă!  
 
Cu o deosebită consideraţie,  
 
Dr. Ovidiu Cărpuşor  
Artist Plastic  
Doctor în Arte Plastice şi Decorative - Specializat în „Identificarea şi autentificarea operelor de artă în procesul de restaurare"  
Consilier de specialitate - Investiţii, Expertize şi Autentificări Arta Plastică  
Expert în restaurare pictura - atestat nr. 396 de Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional  
Tel. 0722 320 562  
15 aprilie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Ovidiu CĂRPUŞOR - PROPUNERE DE COLABORARE / Ovidiu Cărpuşor : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1932, Anul VI, 15 aprilie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Ovidiu Cărpuşor : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Ovidiu Cărpuşor
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!