CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  

LECRAMAȚIE
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
DIN CICLUL:„ÎNTÂMPLĂRI DIN LUMEA REALĂ A SATULUI” 
  
LECRAMAȚIE 
  
(adaptare a unei sesizări reale) 
  
de Nicolaie DINCĂ 
  
Tovaroșu Comandant 
  
Persoana respectivă adică eu sumsemnatu Chințu Nixon din comuna noastră vin în fața dumneavoastră cu următoarele neajunsuri care mie m-iau ajuns de nu le mai suport. Am o vecină care se numește Leana lu Nespălatu că celălalt nume nuștiu cum îl cheamă.Această femeie ie nebună și umblă nu mai moartă de beată în stare de ebrietate. Că bea ie treaba ei ie ficații ei ie mațili ei ie beutura ei dar ceare ea cu mine și cu familia mea.De câte ori se droghează cu spirtoase aceasta ne provoacă la scandal strigândune câte vorbe toate peste gard.Pe mine mă face tot ea că sunt bețivan etilic și metilic și lu nevastămea îi strigă că e curvă și prostituată că sa țânut cu tot satu și că eu nu mai sunt în stare de ea.M-ia zis că sunt bleg și empotent și că daia fuge muerea dupe altu de no satură tot satu. Cel mai rău ma deranjat când m-ia zis că dacă no rezolv nici eu nici satu pe nevastamea so duc la Marcel al ei co rezolvă el deo satură. Păi tovaroșu comandant Marcel ăsta e calu ei.Ie posibil așa ceva?Deci vedeți că ie nesănătoasă la cap.Înt-ro sară când sa îmbătat iar dân nou, a dat cu pietre pă casa mea și făcea ca toate șoimanele pân curte pă la ea cotcodăcea ca găina și guicea ca purceaua în călduri adică că eu sunt prost ca găina și nevastamea e scroafă.Nu ia-m zis nimic nici de data aia.Dacă a văzut că na-m ișit la ea a binevoit și m-ia furat două găini de sex femel una roșie bordun și ailaltă pistriță cu galbin iar cocosul de sex bărbătesc ierea dă culoare negru chior dă ochiu stâng dăcând sa bătut cu rățoiu lu mărin al lu Clefete pă șanțu drumului astăprimăvară.Acuma eu am ișit afară dar na-m auzit nimic că era noapte.Dar să știți că eu sunt sperm convins că ea m-ia substras păsările pentru că am mirosit miros de fripură de găină la ea ân curte a doua zi. Și ea de unde să aibe păsări că nare că vinde oole pe beutură.Și nici animale nar-e afară dă niște șobolani și un dihor care șade la ea dar mănâncă tot de la mine, că ma litrosât vara trecută na-m mâncat gheară de pasăre tot anu și anu ăsta am crescut păsările în cuște ca pe ocnași săracele de ele.Așa că vă rog să loați măsurile care se impune cu această muiere nebună și sifilitică la creerii capului că altfel nu se mai poate trăi cu ea.Propun ca martoră pe vecina noastră Maricica lu plotogea lu care ia zâs și ei că ie curvă și curvă iextraordinală că de ce se pune ca martor.Vă mulțumesc pentru deranj. 
  
Chințu Nixon și soția. 
  
Referinţă Bibliografică:
LECRAMAȚIE / Nicolaie Dincă : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1745, Anul V, 11 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Nicolaie Dincă : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Nicolaie Dincă
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!