CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Nicolae Băciuţ         Ediţia nr. 2094 din 24 septembrie 2016        Toate Articolele Autorului

Nicolae BĂCIUŢ - FESTIVALUL - CONCURS DE POEZIE ŞI ESEU PENTRU ELEVI „SERAFIM DUICU”, EDIŢIA A XVI-A
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
În vederea descoperirii şi promovării valorilor literare şi pentru omagierea cărturarului şi scriitorului Serafim Duicu, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Mureş, în parteneriat cu, Gimnaziul de Stat „Serafim Duicu”, Fundaţia Culturală „Şcoala Ardeleană”, cotidianul „Cuvântul liber”, alte instituţii şi ONG-uri mureşene organizează cea de a XVI-a ediţie a Festivalului-Concurs de Poezie şi Eseu pentru Elevi şi Studenţi „Serafim Duicu”.  
 
La concurs pot participa elevi din judeţul Mureş, cu 5 – 10 poeme, şi un eseu de maximum 10 file, pe teme literare la liberă alegere.  
 
Corespondenţa va fi trimisă pe adresa Direcţiei Judeţene pentru Cultură Mureş, str. Mărăşti nr. 8 A, cod 540238, sau pe email – nicolaebaciut@yahoo.com, până la data de 10 octombrie 2016, data poştei, cu menţiunea „pentru concurs”.  
 
Un juriu alcătuit din personalităţi ale vieţii literare mureşene va acorda premii pentru fiecare secţiune I. poeme în manuscris, II. eseu. Festivităţile vor avea loc în data de 19 octombrie a.c.  
 
Informaţii suplimentare în legătură cu manifestările prilejuite de Festivalul-Concurs de Poezie şi Eseu pentru Elevi şi Studenţi „Serafim Duicu” se pot obţine de la tel. 0744474258.  
-----------------------  
Nicolae BĂCIUŢ  
Târgu Mureş  
20 septembrie 2016  
 
Referinţă Bibliografică:
Nicolae BĂCIUŢ - FESTIVALUL - CONCURS DE POEZIE ŞI ESEU PENTRU ELEVI „SERAFIM DUICU”, EDIŢIA A XVI-A / Nicolae Băciuţ : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2094, Anul VI, 24 septembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Nicolae Băciuţ : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Nicolae Băciuţ
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!