CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Recomanda >  

Culori și Ritmuri Sud-Americane, O CARTE DE EXCEPȚIE - Cuvânt critic semnat de Ioan Barbu
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Literatura de călătorie se întregește cu o carte admirabil construită, care face cinste genului. În peste o sută de pagini – text fermecător, care comprimă în metafore alese toată osânda autoarei adunată în câteva incursiuni pe acest continent.  
  
Titlul cărții „Culori și Ritmuri Sud-Americane” se iscă tocmai din aura încremenită în frumos a unor locuri unicat – Copacabana, Ipanema, Lebron, Rio de Janeiro, Sao Paulo și nu numai – înecate de autoare într-o lumină creată din cuvinte, ritmuri și culori. Metafore ale unei artiste cu o personalitate definitiv fixată în literatura genului: Milena Munteanu.  
  
Printr-un limbaj ales cu mare grijă, unul poetic, Milena Munteanu îl călătorește pe cititor printr-o lume sui generis în care clipa, desfășurată în secole și eternitatea paradiziacă se împletesc, iar ceea ce se naște din această coabitare sunt paginile unei cărți, rememorarea unei forme născute din lumina intensă a unei trăiri de vis.  
  
O, timp, oprește-ți zborul!… Fă un popas măcar de-o zi și poartă în palme o carte, una de excepție, în care vei desluși, cu siguranță, diferite etape din viața unei experiențe remarcabile, în care cuvântul se îmbrățișează cu imaginea.  
  
Ioan BARBU
Scriitor - România, Rm. Vâlcea
de Sfinții Împărați Constantin și Elena – 2018  
  
 
  
Volumul se poate găsi pe Amazon, la Amazon.com, Amazon.ca, Amazon.de, uk, es, fr, it, etc.  
  
https://www.amazon.com/Culori-si-Ritmuri-Sud-Americane-Romanian/dp/1720994765/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1529435554&sr=8-1&keywords=Milena+Munteanu  
  
 
Referinţă Bibliografică:
Culori și Ritmuri Sud-Americane, O CARTE DE EXCEPȚIE - Cuvânt critic semnat de Ioan Barbu / Milena Munteanu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2727, Anul VIII, 19 iunie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Milena Munteanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Milena Munteanu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!