CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Recomanda >  

Primul târg de carte ”Scriitori români în Canada” / ”Romanian writers in Canada”
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Primul târg de carte ”Scriitori români în Canada” / ”Romanian writers in Canada” va avea loc pe 17 iunie 2017 între 11:00 am – 5:00 pm la Pierre Léon Gallery, Toronto  
  
 
La eveniment vor participa mai mulți scriitori de origine română printre care:  
  
Felicia Mihali din Montreal, autoarea cărților „The Darling of Kandahar” și „A Second Chance”.  
  
Din Toronto, Milena Munteanu va fi prezentă cu volumele ”Departe de țara cu dor” și ”Din țara soarelui răsare”, Mirela Leopold cu cărțile “Să ne jucăm că facem artă!” de Vianu Mureșan iar Magdalena Manea cu ”Terence Bay, o iubire imposibilă”.  
  
Pentru pasionații de literatură SF, Costi Gurgu va prezenta publicului cea mai nouă carte a sa, ”RecipeArium”.  
  
Pentru introvertiții în căutarea de slujbe, Gabriela Căsineanu ne propune ”Introverts: Leverage Your Strengths for an Effective Job Search”.  
 
  
Vom avea bucuria să participăm la lansarea a două cărți în prezența autorilor:  
  
”Prințul Lalea și Muzica lumii” de Andreea Demirgian, autoarea unor frumoase cărți pentru copii și  
  
„Cele mai frumoase reportaje” de Viorel Ilișoi un maestru unanim recunoscut al reportajului. Prezintă Viorel Anghel de la ”Pagini Românești”.  
 
  
Partenerul evenimentului, Librăria ”Pagini Românești” din Montreal, va fi prezent cu un stand cu cărți, cărți pentru copii, cd-uri și dvd-uri.  
  
Scriitorii interesați să-și prezinte cărțile în cadrul târgului sunt invitați să ne contacteze la telefon 416-606-9402 sau prin email contact@tradicious.ca.  
  
Evenimentul are intrarea liberă dar necesită înregistrare aici:  
  
  
Eveniment organizat de TRADICIOUS  
Partener: Librăria ”Pagini Românești”  
Partener media: NOI ROMÂNII TV  
 
  
După târgul de carte sunteți invitați la concert!  
  
Concertul ”De la Édith Piaf la Maria Tănase prin micul Paris”  
  
Toronto, Spadina Theatre, 6:00 pm – 8:00 pm  
  
Ziua se va încheia cu concertul ”De la Édith Piaf la Maria Tănase prin micul Paris” susținut într-o manieră inedită de talentata solista Jezebel care va fi acompaniată de Alexandru Burcă, pianist al Teatrului Național de Operetă şi Musical "Ion Dacian".  
  
Vom fi purtați printr-o atmosferă cu parfum interbelic vom asculta refrene din muzica Bucureștilor de odinioară și poate că vom fredona împreună cu Jezebel cunoscutele refrene ”Până când nu te iubeam”, ”Ciuleandra” și vom pleca spunând ”Non, je ne regrette rien”.  
  
Biletele la concert sunt disponibile aici: https://frommariatanasetoedithpiafwithjezebel.eventbrite.ca  
  
  
Eveniment organizat de TRADICIOUS  
  
  
  
Telefon: 1-416-606-9402  
  
 
  
Referinţă Bibliografică:
Primul târg de carte ”Scriitori români în Canada” / ”Romanian writers in Canada” / Milena Munteanu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2351, Anul VII, 08 iunie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Milena Munteanu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Milena Munteanu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!