CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  

Un produs numit „România”
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Vă felicităm pentru proaspăta dumneavoastră achiziţie! 
  
În calitate de deţinător al unui discurs mai mult sau mai puţin meşteşugit, presărat cu promisiuni ce nu vor fi neapărat îndeplinite şi titular al unei cărţi de vizită care este relativ ireproşabilă, iată-vă intrat în posesia unui produs lansat pe piaţă la finele anului 1989. 
  
„România” este un produs special conceput pentru a satisface aşteptările consumatorilor de profil, oferind satisfacţie maximă la un preţ accesibil. 
  
Perioada de garanţie oferită este de patru ani, cu condiţia respectării relative a instrucţiunilor de folosire. 
  
Însă în condiţii normale de folosire, vă veţi putea bucura de o durată de viaţă a produsului de doisprezece, până la şaisprezece ani. 
  
Utilizarea produsului pe o perioadă cât mai lungă de timp, este legată strict de îndeplinirea aşteptărilor grupului de consumatori ce v-a facilitat achiziţionarea acestuia. 
  
Puteţi folosi la maxim beneficiile produsului „România”, exploatând-ul fără menajamente, deoarece discutăm despre un produs care nu este doar rezistent, ci este şi generator de resurse inepuizabile. Altfel spus aveţi de a face cu un produs perfect adaptat aşteptărilor dumneavoastră, ale familiei dumneavoastră şi ale prietenilor mai mult sau mai puţin apropiaţi. 
  
În situaţia în care va apărea vreo defecţiune, sau vreo disfuncţionalitate de orice natură, vă vom readuce produsul în parametrii iniţiali, complet gratuit, în cel mai scurt timp posibil, fără a vă pune intrebări inutile, legat de modul impropriu în care s-ar fi putut întâmpla să fi folosit produsul. 
  
Aşadar bucuraţi-vă din plin de produsul „România”, aşa cum suntem convinşi că veţi şti să o faceţi. 
  
Pentru sugestii legate de alte posibile întrebuinţări ale produsului, modalităţi de folosire la care poate că nu v-aţi fi gândit, nu ezitaţi să apelaţi la cei care v-au facilitat achiziţionarea acestuia, sau la persoanele care au intrat deja în posesia lui înaintea dumneavoastră şi pe a căror experienţă de consumatori avizaţi puteţi conta. 
  
Referinţă Bibliografică:
Un produs numit „România” / Mihai Manolescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2890, Anul VIII, 29 noiembrie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Mihai Manolescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Manolescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!