CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

Dăruieşte o carte! Dăruieşte din suflet!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
  
  
Toamna se numără cărţile din biblioteci.  
  
  
  
Paginile de literatură ne aduc multă bucurie sufletească şi ne conectează cu lumea într-un mod special, aşa cum doar ele ştiu să o facă.  
  
Cum ar fi să le dăm o şansă să aibă acces la aceste minuni şi celor care nu îşi permite să cumpere cărţile pe care şi le-ar dori, dar au acces la o bibliotecă publică?  
  
Poate că bibliotecile din Bucureşti stau mai bine la capitolul fondului de carte deţinut, însă în ţară credem că mai sunt încă suficiente rafturi care îşi aşteaptă cărţile.  
  
Acesta este motivul pentru care o mână de oameni îndrăgostiţi de scris şi prieteni declaraţi ai cărţilor ne-am gândit la o acţiune prin care să contribuim la dotarea cu volume de literatură a bibliotecilor din ţară.  
  
Poate că aveţi şi voi cărţi pe care le-aţi cumpărat de-a lungul anilor, sau pe care le-aţi primit, cărţi aflate într-o stare bună şi din care v-ar face plăcere să dăruiţi la rândul vostru, pentru a asigura un fond de carte mai mare în biblioteci.  
  
Ne-am bucura sincer dacă v-aţi alătura acţiunii "Dăruieşte o carte! Dăruieşte din suflet!", derulată pe parcursul acestei toamne (în lunile octombrie şi noiembrie 2015).  
  
Tot ceea ce ar trebui să faceţi este să trimiteţi un mesaj pe adresa daruim.carti@gmail.com şi veţi fi îndrumaţi în demersul vostru de suflet.  
  
  
Vă mulţumim  
  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Dăruieşte o carte! Dăruieşte din suflet! / Mihai Manolescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1738, Anul V, 04 octombrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Manolescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Manolescu
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!