CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Cultural > Marturii >  

O POETĂ MAI PUȚIN CUNOSCUTĂ
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
O POETĂ MAI PUȚIN CUNOSCUTĂ 
  
Dacă este să vorbim despre doamna Flori GOMBOȘ putem să spunem deschis că dumneaei este o – poetă mai puțin cunoscută -. Pot spune asta fără să greșesc deoarece debutul dumneaei a avut loc în 1978 în prestigioasa revistă literară ORIZONT din Timișoara. Chiar dacă a fost inclusă în diverse antologii și reviste literare poeta Flori GOMBOȘ nu s-a făcut cunoscută suficient în lumea literară. Prin recentul volum al poetei ÎȚI MAI DAU O LACRIMĂ este destul de doveditor faptul că chiar poeta stă - undeva ascunsă – publicului căci nu-și publică un CV literar astfel ca publicul cititor să o cunoască mai bine. 
  
În acest volum de autor, se poate citi viața așa cum este descrisă în termeni simpli, dar cu mijloacele cele mai moderne. Evoluția autoarei în sine, se remarcă prin versul modern și rareori se scoate în evidență versul clasic. Parcurgând cuprinsul întregului volum se pot descoperi temele cela mai diverse ale vieții cotidiene. Numai citind cuprinsul acestui volum, ctitorul va descoperi cele mai diverse fațete ale vieții; dragoste, credință sau își va pune diverse întrebări inerente. Caracteristica principală a creațiilor redate publicului cititor va fi foarte obiectivă în ansamblul său. Recomand cititorului un volum cuprinzător. Nu am dat exemple, datorită faptului că numai prin citire ele pot fi descoperite de către cititor. 
  
Mihai LEONTE autor din Moldova Nouă, membru al Ligii Scriitorilor din România 
  
Referinţă Bibliografică:
O POETĂ MAI PUȚIN CUNOSCUTĂ / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2933, Anul IX, 11 ianuarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!