CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Impresii >  

VOLUMUL DORURI APRINSE LANSAT
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Volumul DORURI APRINSE lansat  
 
Luna decembrie 2017 a fost luna lansărilor de carte la Casa de cultură Moldova Nouă. Noul responsabil al acestei instituții de cultură Dorin TISMĂNARIU, care era ca și inexistentă până în prezent a suferit o revigorare bună. Dacă la 01 decembrie 2017 se lansa Monografia orașului Moldova Nouă a profesorului de istorie Andrei NISTORAN, iată că astăzi 16 decembrie 2017 am asistat la lansarea volumului de poezie a doamnei asistente medicale Maricica MILOIEVICI.  
 
A fost o asistență deosebit de numeroasă a unui public dornic de poezie, mai ales că autoarea provine dintre cadrele medicale a Spitalului orășenesc Moldova Nouă. Pe lângă colegii de muncă din cadrul spitalului, a fost prezent un numeros public printre care s-a numărat și domnul primar al orașului Moldova Nouă Adrian Constantin TORMA.  
 
Moderatorul acestei manifestări inedite a revenit poetului și scriitorului Mihai LEONTE, care a deschis manifestarea dând cuvântul invitaților distinsei autoare Maricica MILOIEVICI, printre care s-au numărat; domnul primar Adrian Constantin TORMA, care a spus că va acorda tot sprijinul autorilor locali. Doamna profesor Elena CURUȚ, care a și prefațat acest volum, a vorbit despre autoare în termeni foarte elogioși. Unul ditre invitați a fost și pastorul baptist Nelu DAMIAN care este și cadru medical în cadrul spitalului, domnia sa a fost plăcut impresionat de motto-ul acestui volum ca și de creațiile pline de umanitate și de multiple metafore.  
 
Prin cuvântul său autoarea acestui volum doamna Maricica MILOIEVICI și-a expus pentru întreaga asistență mare parte din biografia sa și multe alte date privind acest prim volum de poezie, promițând public noi creații despre viața de zi cu zi.  
 
Mediatorul Mihai LEONTE a declarat că în anul 2018 va coordona o amplă antologie cu autori din zona Clisura Dunării invitând pe autorii din zonă, fie de poezie sau proză să participe cu lucrările dumnealor.  
 
S-a trecut la o ședință de acordare a autografelor celor care vor achizișiona volume. Doamna Maricica MILOIEVICI a declarat că suma provenită din achiziționarea volumelor va fi DONATĂ Căminului de bătrâni din Belobreșca.  
 
Autorul acestui articol este poetul Mihai LEONTE din Moldova Nouă.  
 
Referinţă Bibliografică:
VOLUMUL DORURI APRINSE LANSAT / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2542, Anul VII, 16 decembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!