CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Impresii >  

Lansarea volumului preotului Remus CÂTA
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Lansarea volumului preotului Remus CÂTA 
  
În data de 03 decembrie 2017 s-a lansat volumului preotului Remus CÂTA intitulat; STUDIU ISTORIC ȘI ADMINISTRATIV-BISERCESC referitor la Parohia ,,SFINȚII ÎMPĂRAȚI CONSTANTIN ȘI ELANA MOLDOVA NOUĂ’’ o lucrare reprezentativă pentru toți credincioșii acestei parohii cât și pentru locuitorii orașului Moldova Nouă. 
  
Lansarea a avut loc în prezența Înalt Prea Sfinției sale Episcopului de Caransebeș Lucian MIC, a domnului Adrian Constantin TORMA primar al orașului Moldova Nouă a numaroși invitați cât și a numeroși credincioși. 
  
Lucrarea vine în ajutorul enoriașilor din parohia păstorită de preotul Remus CÂTA, dumnealui este preot în această parohie de peste 15 ani ceea ce îl face iubit și respectat de enoriașii săi, dar în lucrare a fost trecută și activitatea care a dus la stablitatea și formarea acestei parohii. Se simte sprijinul permanent din parte Protopopiatului din Moldova Nouă prin perosana Precuviosului Protopop Bogoliub MARTINOVICI dar și a Episcopiei Caransebeșului prin Prea Sfinția Sa Episcopul Lucian MIC. 
  
Prin cuvăntul domnilor profesori Andrei NISTORAN și Desideriu GECSE s-a spus că acest volum vine și în sprijinul istoriografiei bisericii locale utile viitorului, ceea ce îi dă o mare utilitate care este binevenită pentru toți cititorii care vor intra în posesia respectivei lucrări care se găsește la parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena din Orașul Nou, cartier al orașului Moldova Nouă. 
  
Referinţă Bibliografică:
Lansarea volumului preotului Remus CÂTA / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2536, Anul VII, 10 decembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!