CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Manuscris > Studii >  

MONOGRAFIA ORAȘULUI MOLDOVA NOUĂ
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
MONOGRAFIA ORAȘULUI MOLDOVA NOUĂ 
  
DA. Azi 01 decembrie 2017 s-a lansat Monografia orașului Moldova Nouă a profesorului de istorie Andrei NISTORAN. O lucrare complexă despre care se va vorbi în viitor. Monografia a fost distribuită GRATUIT celor prezenți și desigur va fi reeditată după cum a promis primarul orașului Moldova Nouă domnul Adi Torma... 
  
Am așteptat mulți ani apariția unei monografii a orașului Moldova Nouă. Ultima monografie a zonei era cea a învățătorului Alaxandru MOISI, respectiv Monografia Clisurii apărută în anul 1934,deci acum 83 ani. Fiecare primar al orașului Moldova Nouă a încercat de a lungul timpului să scoată o monografie pentru această localitate și nu s-a reușit din varii motive. Actualul primar al orașului Moldova Nouă domnul Adrian Constantin TORMA a reușit să tipărească Monografia orașului Moldova Nouă semnată de profesorul de istorie Andrei NISTORAN care prin munca sa de mulți ani de zile a dat locuitorilor orașului, dar și specialiștilor această lucrarea deosebit de valoroasă. E de remarcat faptul că această lucrare a fost distribuită GRATUIT. 
  
Domnul profesor de istorie Andrei NISTORAN profesează această meserie de foarte mulți ani participând alături de elevii săi la diverse acțiuni arheologice prin care a reușit să adune material pentru actuala monografie a orașului. Desigur că actuala monografie la o nouă reeditare vă trebui să aducă unele complectări inerente oricărei lucrări de asemenea anvergură. Deocamdată toată lumea este mulțumită că s-a reușit tipărirea acestei lucrări. 
  
Adresăm sincere felicitări autorului domnul profesor de istorie Andrei NISTORAN, primarului orașului Moldova Nouă, domnul Adrian Constantin TORMA, și nu în ultimul rând consilierilor locali ai orașului Moldova Nouă care au aprobat suma necesară tipăririi. 
  
Un exemplar din această lucrare MONOGRAFIA ORAȘULUI MOLDOVA NOUĂ a fost oferit de către domnul primar, Prea Sfinției Sale Lucian MIC Episcopul de Caransebeș. 
  
Referinţă Bibliografică:
MONOGRAFIA ORAȘULUI MOLDOVA NOUĂ / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2534, Anul VII, 08 decembrie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!