CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Relatare >  

PESTE 350.000 CITITORI
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
PESTE 350.000 CITITORI  
 
Suntem în 24 iulie 2017. În data de 12 ianuarie 2016 aveam pe site-ul Confluenţe.ro peste 300.000 cititori. Dacă încerc să fac un calcul aritmetic în aproximativ 1 an și şapte luni scrierile mele au avut peste 50.000 cititori. Desigur că site-ul aduce autorilor găzduirea pentru ca să-şi promoveze scrierile dumnealor. E un lucru deosebit de avantajos.  
 
Mulţumesc pe această cale domnului Octavian Lupu care se ocupă ca noi autorii să avem acest spaţiu. Mulţumesc la toţi cititorii care îmi parcurg scrierile. Pentru un autor este onorant să-i fie citite scrierile publicate pe diverse site-uri.  
 
Cu toate că am tipărite peste 2500(douămii) pagini în cele 16(șasesprezece) volume personale şi alte câteva sute de pagini în alte peste 16(șasesprezece) antologii.  
 
Chiar dacă sunt la o vârstă înaintată nu voi înceta să merg mai departe.  
 
Viaţa îşi are cele mai frumoase aspecte doar trecând prin ea…  
 
Cu deosebită şi sinceră preţuire,  
 
Autorul Mihai LEONTE din Moldova Nouă - ROMÂNIA  
 
Referinţă Bibliografică:
PESTE 350.000 CITITORI / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2397, Anul VII, 24 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!