CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Analize >  

PESTE 340.000 CITITORI
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Dragii mei cititori, 
  
Iată că timpul s-a scurs inevitabil urmându-și mersul spre infinit. Am trecut jubiliara aniversare de 75 ani și cea simplă de 76 ani. Am reușit să tipăresc alte două volume personale MIRACOLUL ANILOR 2016 și ACCESĂRI MODESTE 2017. Am coordonat și alte două antologii în anul 2015, respectiv ACORDURI MOLDAVE și AMPRENTE MOLDAVE care au fost lansate la Festivalul Flori de pe Șomuz care a avut loc la Bunești – Suceava în prezența multor autori incluși în antologiile respective, alte autorități locale și județene. De fiecare dată am fost prezent cu toate că a trebuit să traversez România de la Moldova Nouă la Buneștii Bucovinei. 
  
În 2016 am fost inclus în antologia de poezie ACTORI PRINTRE ASTRE volumul 2, alături de alți 30 poeți români. Acum pe site-ul; http://confluente.ro/ s-au adunat peste 340.000 cititori. Activitatea mea pe acest site nu este prea evidentă. Totuși dumneavoastră cititorii îmi sunteți mereu aproape. 
  
VĂ MULȚUMESC DIN ADÂNCUL INIMII. Mulțumesc și administratorului acestui site domnul Octavian LUPU pentru tot ce face pentru toți autorii care postează aici. 
  
Viaţa îşi are cele mai frumoase aspecte doar trecând prin ea… 
  
Cu deosebită şi sinceră preţuire, 
  
Autorul Mihai LEONTE din Moldova Nouă - ROMÂNIA 
  
Referinţă Bibliografică:
PESTE 340.000 CITITORI / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2278, Anul VII, 27 martie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!