CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Orizont > Opinii >  

CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU LOCALE 2016
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU LOCALE 2016 
  
Iată au mai trecut patru ani de la alegerile din 2012. Credeţi cumva că s-a schimbat ceva? Să zicem că pe ici pe colo s-a mai astupat câte o groapă pe cine ştie ce stradă? Că s-a mai terminat vreo construcţie pe undeva! Dar după cum observă cetăţenii mare lucru nu s-a făcut. Cum adică nu s-a făcut? Vorbim de realitatea concretă care se vede nu de cea care se raportează pe hârtie. Pe hârtie sunt multe dosare pline, însă în realitate nu se vede NIMIC. Consiliile locale au funcţionat normal, adică aleşii locali au participat la şedinţe, şi-au încasat îndemnizaţiile, dar pe teren nu am văzut NIMIC. 
  
Domnii primari aleşi au ocupat acele fotolii bine capitonate care le dă dreptul legea să le ocupe. Activitate însă nu prea a existat. De ce? Fiindcă proiectele elaborate doar de dumnealor nu s-au concretizat şi în teren, fiindcă ceilalţi aleşi adică domnii consilieri nu au fost de acord cu ele şi nu le-au VOTAT. Pe ici pe colo au fost şi realizări minore în raport cu potenţialul localităţilor respective. Rar unde proverbul; OMUL SFINŢEŞTE LOCUL, a devenit şi realitate! 
  
Noile alegeri vor aduce în prim-plan adevăratele realităţi arătate cu degetul de adversarii politici ai candidaţilor, fără însă o analiză exactă şi concretă a propriilor activităţi. 
  
A consemnat un alegător din România de astăzi, adică din anul 2016 
  
Referinţă Bibliografică:
CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU LOCALE 2016 / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1973, Anul VI, 26 mai 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!