CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Manuscris > Cugetari >  

TRECEREA ANILOR
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
TRECEREA ANILOR 
  
Suntem în continuă mişcare. Întâmpinăm aniversări, sărbători obişnuite cum sunt duminicile, sărbători anuale cum sunt Sfintele Paşti, Rusaliile, Crăciunul şi Revelionul. Unele localităţi care dispun de fonduri organizează celebrele zile ale localităţii respective. 
  
Astfel că avem prilejul să fim mereu în alertă de sărbătorire. Atunci când vine acest 31 decembrie lăsăm în urmă tot ce a fost, însă într-un entuziasm general uităm de ceea ce s-a petrecut în anul rămas şi îl întâmpinăm pe tânărul An Nou. Nu ştim ce ne va aştepta, dar ne bucurăm aşteptând alte zile mult mai frumoase. Fiind o fire optimistă OMUL, speră să i se întâmple numai lucruri bune. Asta le doresc şi eu Mihai LEONTE tuturor semenilor de pe Planeta Albastră, care este aceeaşi Terra de milioane de ani, să aibă parte de tot ce îşi doresc în Noul An. 
  
TUTUROR LE UREZ LA MULŢI ANI ÎN DEPLINĂ SĂNĂTATE, SĂ AIBĂ PARTE DE ÎMPLINIRILE CARE ŞI LE DORESC. 
  
Pe lângă alte sfaturi pe care le veţi primi vă dau şi eu unul; FIŢI CUMPĂTAŢI 
  
Referinţă Bibliografică:
TRECEREA ANILOR / Mihai Leonte : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1826, Anul V, 31 decembrie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mihai Leonte : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Leonte
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!