CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Manuscris > Umoristic >  

DICŢIONARUL VISELOR EROTICE
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
DICŢIONARUL VISELOR EROTICE 
  
Undeva, în Europa de vest, în somptuosul sediu al Uniunii Mondiale a Visătorilor Erotici se desfăşoară adunarea anuală a delegaţiilor. Un tumult de nedescris sublinie mesajul de protest al preşedintelui. Cele câteva mii de delegaţi reprezentând miliardele de membri activi erau, pe bună dreptate, extrem de indignaţi. Într-adevăr, în toată lumea, existau mii de dicţionare şi cărţi de desluşit visele, dar niciuna nu cuprindea vreo tălmăcire a celor mai frecvente visuri, cele erotice. Adică exact acele vise comune tuturor oamenilor cu vârste între zece şi şaptezeci de ani, indiferent de rasă, religie, sau organizare socială. Nici măcar indienii, recunoscuţi pentru preocupările lor multimilenare în cele două domenii, oniric şi sexual, nu aveau aşa ceva, iar acum primeau bine-meritate reproşuri şi stăteau ruşinaţi cu nasul în podele. Bine că dispăruseră în negura vremurilor amărâţii de caldeeni, că acum ce-ar mai fi luat-o şi ei... Sau egiptenii, deşi cu mania lor de a ascunde totul sub cele mai neaşteptate simboluri, cine ştie... 
  
Însă preşedintele Uniunii, că doar de aia-i ales preşedinte, avea deja o variantă... 
  
La tribună a fost invitat, spre marea surprindere a tuturor, trimisul special al tainicului ţinut, plin de mistere şi fiinţe ciudate, numit Transilvania despre care toţi auziseră, însă nimeni nu avea habar cam pe unde se află. Era desigur un conte, fiindcă pe acolo cam toţi obişnuiesc să fie conţi, mai ales după ce ţungălesc vreo două de prună! Contele, pe numele lui Vasile Clitor, era un mare hermeneut, indianist, onirolog, tautolog şi faianţar categoria a VII-a. Privirea sa vulturească domoli rumoarea uriaşei săli. Îşi prezentă lucrarea... 
  
Tăcerea instaurată pe timpul speech-ului fu ruptă, la sfârşit, de urale prelungi. Într-adevăr delegaţii erau convinşi de faptul că trăiau un moment istoric. Se născuse o nouă biblie! 
  
Numele ei: Tălmăcirea visului de aur al omenirii, visul erotic. Imediat lucrarea a fost tipărită într-o ediţie de lux, pe pergament, legată în piele de crocodil şi distribuită fericiţilor contemporani cu naşterea sa. Exemplarul de aur fu închis, pentru cine ştie câte veacuri, într-un seif din oţel inoxidabil prevăzut să reziste mileniilor şi îngropat într-un loc secret, devenit mai apoi un fel de altar al noii religii. 
  
Doar peste mult timp, un reporter american (precum se ştie din filme numai aceştia pot face mari descoperiri) intră în posesia unui exemplar rămas în podul casei unui unchi care credea că a dus cu el în mormânt taina cărţii. Aiurea! Păi, dacă ştia moşu’ ce lichea de nepot are, nici nu mai murea, de grijă. Numai că, datorită lui, acestui nepot rebel deci, acum putem vedea cu ochii noştri ce taine cuprinde lucrarea. 
  
Să răsfoim, aşadar, cu pioasă recunoştinţă... 
  
1. Visezi că faci sex cu nevasta? Este un simplu coşmar. Întoarce-te pe partea cealaltă, ignoră mesajul, aşa cum faci de obicei şi controlează-ţi, prin proprie voinţă, visul. Cel mai bine, bagă ceva cu bere, meci, seminţe prăjite şi prietenari din aceeaşi categorie spirituală. Vei dormi bine şi te vei trezi odihnit. Deşi nu prea ştii la ce-ţi foloseşte. 
  
2. Visezi că faci sex cu şeful (pasiv)? Este adevărat. Chiar dacă, uneori, doar sub forma unui simbolism oniric, acest vis denotă cu acurateţe tendinţele reale ale personajelor implicate. 
  
3. Visezi că faci sex cu şeful (activ)? Pericolele te pasc la tot pasul! Cel mai bine este să-ţi scrii demisia. Altfel, în scurt timp, situaţia poate scăpa de sub control, însă nu şi tu de casa de nebuni extrem de periculoşi pentru societate... 
  
4. Visezi că faci sex cu amanta? Ar fi bine să te gândeşti de ce ai ajuns în situaţia asta. Freud vorbeşte de naşterea visurilor ca formă de compensare a frustrărilor. Nici să o pândeşti nu este profitabil. Cine ştie ce mai descoperi şi-ţi dai cu pumnii în cap de dobitoc ce eşti. 
  
5. Visezi că faci sex năprasnic şi plin de dulci perversiuni cu madam Angelescu de la parter, cea care vinde borş la geam? Analizează-ţi cu multă seriozitate afectele profunde. Este posibilă naşterea unei noi şi devastatoare pasiuni pentru care ai fi în stare să suferi şi să te chinui mai ceva ca în liceu când cu instabila aia de Ţuţu, o bulănoasă plină de draci şi hachiţe, care nu se lăsa mozolită la film. 
  
6. Visezi că faci sex anal cu secretata şefului, blonda aia cu craci de doi metri şi cu un sictir în ea de crezi că umblă numai printre rahaţi de câine? Este un mesaj care ar fi bine să te facă să revezi punctul 3. Dacă îl ignori o faci doar pe răspunderea ta şi cu riscul întregii familii. Du-te, totuşi, la un psihiatru. 
  
7. Visezi ceva foarte, foarte fierbinte, cu soacra ta? În mod sigur este vorba de o profundă empatie. Daţi-vă frâu liber sentimentelor. Oricum, rămâne în familie. 
  
8. Ai fantezii onirice cu tentă pedofilă sau incestuoasă? Ţi se potriveşte perfect. Doar toată lumea este convinsă că eşti un porc. Deşi porcii nu merită o asemenea ofensă. Mmm, asta e! 
  
9. Te bântuie, noapte de noapte, scene de sex sălbatec cu diferite animale? Eşti un om fericit. Ţi-ai găsit domeniul perfect de relaţionare intelectuală şi psiho-afectivă. Fii selectiv, totuşi! Abandonează relaţiile cu râmele. Sunt, din păcate, deosebit de proaste şi cumplit de plictisitoare, mai ales după. 
  
10. Frecvent, în vis desigur, o sexualizezi insistent şi cu o plăcere nebună, în toate felurile, pe fosta profă de chimie, una care semăna cu o scoabă? Este firesc! Te răzbuni pentru clipele nefericite când, în liceu, te dădea cu capul de tablă de-ţi rămâneau mucii pe ea şi din bou, tâmpit, nesimţit şi imbecil, nu te scotea. De unde să bănuiască ea atunci că vei deveni un fotbalist celebru? 
  
11. Deşi nu eşti, în nici un caz, sultan, te visezi înconjurat de femei răpitor de frumoase şi tineri efebi tremurând de nerăbdare să-ţi satisfacă cele mai rafinate pofte? Nu te îngrijora! Aşa este la început. Apoi, după alte câteva şedinţe de dat la venă, lucrurile se vor schimba. Şi, te asigur, nu în sensul dorit! 
  
12. Te visezi făcând sex de unul singur cu rezultate excelente? Corelarea aspiraţiilor cu posibilităţile este un semn sigur de înţelepciune. Vei avea întotdeauna bani pentru maşini de fiţe, ţoale, sau bijuterii. Te vei bucura mult de aceste daruri pe care ţi le vei oferi. Din păcate, nu te va invidia nimeni. 
  
*** 
  
Închid cu veneraţie coperţile acestui dodecalog valabil pentru întreaga omenire, o lucrare care ar putea face inutile războaiele şi ar putea duce la înţelegerea faptului că, indiferent cui ne închinăm, sau ce culoare are pielea noastră, suntem făcuţi din acelaşi aluat. Abia acum am putea înţelege mesajele profunde de iubire ale tuturor scripturilor... Cad pe gânduri... Pe la jumătatea căderii, redresez, fulgerat de o idee. 
  
De ce totuşi, nu se întâmplă aşa!? Hopa! Am descoperit! 
  
Păi, băi, nea Vasile, o dăduşi în bară rău de tot, cât eşti matale de conte şi de înţelept! Cum să uiţi că jumătate din lumea asta şi vorbesc de jumătatea cea mai importantă, e formată din femei? Păi, ce, ele n-au dreptul la vise erotice? De ce nu ai scris şi despre ele? Hai, că eşti un amărăştean de misogin, fără perspectivă asupra situaţiei şi te faci vinovat de toate relele acestei planete. Ruşine să-ţi fie! 
  
Referinţă Bibliografică:
DICŢIONARUL VISELOR EROTICE / Mihai Batog Bujeniţă : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 1456, Anul IV, 26 decembrie 2014.

Drepturi de Autor: Copyright © 2014 Mihai Batog Bujeniţă : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihai Batog Bujeniţă
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!