CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Literatura > Eseuri >  
Autor: Mihaela Doina Dimitriu         Ediţia nr. 2268 din 17 martie 2017        Toate Articolele Autorului

LA NAIBA!
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
La Naiba, tată, cu îmbrățișările fără contur! La Naiba, mamă, cu apelurile incinerate în crematorii albastre, unde colibrii își pitesc bucățile de muze... Pentru ei viața începe mai târziu ! La Naiba, uruit de tren ce îmi penetrezi ferestrele! Sâcâitor deceniu! Prea multă alchimie așezată pe podișuri umane, taxabile. La Naiba, cu eroticile vegetale, cu setea de ojă artistică . La Naiba, afurisită de lumânare! Cariile tale roșii le zăresc pretutindeni ... La Naiba e continentul unde se duc de milioane de ori pe zi frustrările. Le pun în trolere cu coadă de asin și le trimit prin văzduho-curierul ce trece pe la mine , de câte ori apăs pe telecomanda prezentului. În time-out-uri sălbatice, mai trag pe stânga pe tovarășul La Naiba și înjghebăm un dialog. La Naiba, să fii antemortem calcinat. Îmi desfac nodurile de la sângerândele aripi. La Naiba, dragă tată, cu absențele puse pe repet! Îmi sintaxez mecanic apelurile. La Naiba, mamă, cu zemuțele fierbinți ! Să pui niște grâu la încolțit pentru coliva mea epică , de mâine! Întunericul suge ca un vampir , gheizerele de pe chip. Noaptea, când vocile copacilor , trase-n furouri de cașmir , narează lunii cu bigudiuri haioase, despre hard diskuri interne defecte, eu abdic în șoaptă de la existență. Sfinții prinși prin cârciumi sacre , molfăie pesmeticele iluzii ale liberului arbitru. La Naiba, tată, cu îmbrățișările fără contur! La naiba , mamă, cu apelurile incinerate!  
  
Referinţă Bibliografică:
LA NAIBA! / Mihaela Doina Dimitriu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2268, Anul VII, 17 martie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Mihaela Doina Dimitriu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihaela Doina Dimitriu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!