CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Eveniment > Comunicate >  
Autor: Mihaela Cristescu         Ediţia nr. 2604 din 16 februarie 2018        Toate Articolele Autorului

ON THE WALLABY TRACK - A Journey Across Memories
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
PRESS RELEASE  
 
Pe drumul amintirilor – On The Wallaby Track  
 
-lansare antologie romano-australiana de proza si poezie  
 
Martie aduce in atentia iubitorilor de literatura materializarea unui alt proiect literar, conceput de scriitoarea Mihaela Cristescu, in parteneriat cu New Writers Group Incorporated: o a doua antologie de proza si poezie, romano-australiana, On The Wallaby Track – A Journey Across Memories, cumuland 28 de semnaturi, demonstrand ca intotdeauna cuvantul si, mai departe, arta vor construi. In cazul nostru, pod peste distante, pod peste absente, dinspre trecut spre prezent si, de ce nu, catre ziua de maine. Literatura, ca un axis mundi dinspre ieri spre maine…  
 
Lansarea acestei antologii in spatiu australian va fi facuta de scriitorii Anamaria Beligan si Luke |Carman, in cadrul a ceea ce va constui al cincelea eveniment literar romanesc organizat de Mihaela Cristescu la State Library of New South Wales, cu sprijinul societatii culturale Romanian-Australian Cultural Society Southern Cross Incorporated. Evenimentul de lansare face parte dintr-o lunga lista de actiuni si happening-uri care vor fi gazduite de State Library of NSW, in ¬¬¬luna martie, in cadrul programului Multicultural March.  
 
Tema lucrarii - amintirile, drumul pe care il facem in cunoastere, fie cunoasterea practica, intuitiva, fie intoarcerea catre sine. Un subiect a carui complexitate se poate ramifica la nesfarsit, mai ales ca implica perceptii atat de diferite, din miezul unor destine atat de diferite incat, practic, putem asista la nasterea unor noi definitii ale unora si acelorasi concepte cu care autorii opereaza in acest volum.  
 
Echipa de lucru la aceasta noua antologie ii include pe: Mihaela Cristescu (coordinator si editor), Sue Crawford (editor), Luminita Serbanescu (ilustratii), carora li se adauga Carol Amos, cu un moment de arta dramatica, pt programul lansarii si Societatea Culturala Southern Cross, pe parte de media si PR.  
 
Evenimentul are doi invitati speciali, Ioana Petrescu si Shannon Woodcock (prieten vechi al spatiului cultural de sorginte romaneasca), iar Fernando Andres va fi prezent pentru un mini recital de muzica live. Artistii vizuali Cristina Silaghi (Noua Zeelanda) si Ioan N. Serban (Romania) vor intregi cercul artelor care-si vor da intalnire la acest happening.  
 
Nu in ultimul rand am dori sa vi-i anuntam pe autorii cu texte in cuprinsul antologiei: Francis AN, Daniela ANDRONACHE, Anamaria BELIGAN, Elisabeta BOGATAN, Peter CARTWRIGHT, Sue CHAMOUN, Dan Mircea CIPARIU, Victoria DRAGU-DIMITRIU, Stefan DIMITRIU, Adela EFRIM, Jason GRAY, Norm FAIRBAIRN, Elisabeta ISANOS, Oliver JACQUES, Shirley LE, Victoria MILESCU, Sam PAINE Cosmin PERTA, Ioana PETRESCU, Alex PLESCAN, Vasile POENARU, Rebecca SLATER, J Anne deSTAIC, Passionaria STOICESCU, Loredana TUDOR TOMESCU, Shannon WOODCOCK, Robyne YOUNG, Mihaela CRISTESCU  
 
Loredana TUDOR-TOMESCU  
Biroul de presa al Romanian –Australian Cultural Society Southern Cross Incorporated  
 
Referinţă Bibliografică:
ON THE WALLABY TRACK - A Journey Across Memories / Mihaela Cristescu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2604, Anul VIII, 16 februarie 2018.

Drepturi de Autor: Copyright © 2018 Mihaela Cristescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihaela Cristescu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!