CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Poeme > Antologie >  
Autor: Mihaela Cristescu         Ediţia nr. 2321 din 09 mai 2017        Toate Articolele Autorului

POUNDING THE PAVEMENT ANTHOLOGY - JULIEANN WRIGHTSON'S POETRY

 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Julieann Wrightson is a Sydney based writer who enjoys creating short stories and poetry and has been published in local magazines, Zines and anthologies. She was the 2014 Winner of the New Writers Group spoken word competition. A long-time member of Western Sydney’s New Writers Group and an active committee member Julieann has been invited to be editor for the Group’s 2016 anthology. She actively participates in supporting Western Sydney Writers.   
  
THE COMMUTER  
  
Caught in a united tide of monochrome repetition,  
we march in unison, climbing the stairs side by side.  
A fluid sea of drab coats in sensible shoes.  
Pounding the pavement;   
fashioning layer upon layer of forgotten dreams and disappointments.   
  
JULIEANN WRIGHTSON 
Referinţă Bibliografică:
POUNDING THE PAVEMENT ANTHOLOGY - JULIEANN WRIGHTSON'S POETRY / Mihaela Cristescu : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 2321, Anul VII, 09 mai 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Mihaela Cristescu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihaela Cristescu
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!