CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  

INVITAȚIE LA COLABORARE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Liga Scriitorilor Români – Filiala Mureș vă invită să participați alături de scriitori din Județul Mureș la realizarea Ediției Omagiale Lazăr Lădariu a antologiei ”Orizonturi Mureșene”. Această ediție se dorește a fi un material de suflet destinat evocării personalității complexe a celui care în prima zi a anului 2019 a sărăcit, prin trecerea sa în celest, Ardealul de una dintre cele mai incandescente torțe. Din acest considerent, volumul este deschis tuturor celor care l-au cunoscut și apreciat ca jurnalist, poet, patriot, om politic, scriitor sau în alte ipostaze, pentru a creiona cât mai deplin ceea ce a reprezentat Lazăr Lădariu pentru cultura și spiritul românesc. 
  
Materialele propuse nu vor depăși o pagină și vor fi redactate în format Times New Roman, corp de literă 12, spațiere 1 rând, cu diacritice și temeinic corectate. Nu se vor accepta lucrările care nu pun în valoare personalitatea lui Lazăr Lădariu și cele care nu întrunesc condiționarea ”de suflet”. Lucrările vor fi trimise pe adresa de email mrascu.ms@yahoo.com până la data de 25 februarie 2019. Volumul va fi lansat în ziua de Bunavestire în care Lazăr Lădariu ar fi împlinit 80 de ani, în cadrul unui eveniment organizat în colaborare cu Societatea cultural-patriotică ”Avram Iancu” – Filiala Mureș. 
  
Vă mulțumim anticipat pentru cuvintele cu care ne veți ajuta să clădim edificiul unei personalități care trebuie să fie expusă în vitrina culturii românești. 
  
Mihaela Rașcu 
  
Referinţă Bibliografică:
INVITAȚIE LA COLABORARE / Mihaela Alexandra Raşcu : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2956, Anul IX, 03 februarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Mihaela Alexandra Raşcu : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mihaela Alexandra Raşcu
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


ABONARE LA EDIŢIA
DE AUTORFLUX ARTICOLE DE AUTOR

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!