CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Fantezie >  

Şase ani... între şase coperţi...
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Suntem învinşii unei vieţi, peste care trecerea timpului aşterne uitarea trăirii. Cu fiecare zi care trece, devenim sclavii unor deprinderi din ce în ce mai inumane, lăcomia calcă peste noi fără să ne mai doară, sclipiri înşelătoare ne fac să uităm că mai trebuie să şi trăim. Am uitat să iubim, ne duşmănim fără motiv, invidia şi ura ne mângâie orgoliile, le dăm copiilor noştri modelul unei lumi reci şi singure. O cale de întoarcere nu există, dar putem măcar să încetinim această fugă spre nicăeri, să ne reamintim de iubire, să ne reamintim de frumuseţea vieţii. Timid... şi în cuvinte sărace, am încercat să strâng între şase coperţi, urme din frumuseţea iubirii, a vieţii, a gândului curat. Dacă am reuşit sau nu, rămân totuşi cu mulţumirea sufletească a încercării... şi cu speranţa că măcar pentru o clipă, cuvintele mele vă vor opri în loc.  
 
Nu rămâne decât să daţi un clic;  
 
 
Referinţă Bibliografică:
Şase ani... între şase coperţi... / Marin Bunget : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2077, Anul VI, 07 septembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Marin Bunget : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marin Bunget
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!