CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Anunturi >  
Autor: Mariana Gurza         Ediţia nr. 2960 din 07 februarie 2019        Toate Articolele Autorului

Mariana GURZA - MESAJ DE LA REVISTA LOGOS ȘI AGAPE
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Bună ziua dragi prieteni (autori şi colaboratori),  
 
În primul rând dorim să vă mulţumim pentru colaborarea, de până acum, cu Revista On-line „Logos și Agape" şi să vă urăm un an 2019 plin de bucurii, împliniri şi multă sănătate. La un an de la apariţie, revista condusă de Mariana Gurza, continua drumul început!  
Succesul nostru este şi al cititorilor noştri şi reprezintă dovada că oamenii au nevoie de generozitate şi dăruire, de poveşti extraordinare sau a unor gesturi incredibile. Le mulţumim pentru că ne-au lăsat să pătrundem în sufletul lor şi speram să rămânem acolo.  
Atractivitatea revistei va putea să-i surprindă plăcut atât pe autorii şi colaboratorii direcţi ai revistei dar şi pe cititorii noştri, mai vechi sau mai noi. Revista „Logos și Agape" îşi propune să continue publicarea unor materiale deosebite (proza şi poezie, eseuri, studii şi analize, etc), să exploreze arhivele publice şi private, pentru a descoperi şi dezvălui documente inedite, capabile să răstoarne clişee şi prejudecăţi. Prin tematica abordată, revista demonstrează că o publicaţie on-line poate fi în acelaşi timp atrăgătoare, interesantă, dar şi de o înaltă ţinută intelectuală.  
 
****  
Având în vedere câteva modificări legislative survenite anul trecut, pentru a putea continua corespondenţa noastră prin intermediul poștei electronice, conform Regulament UE 679/2016, suntem obligaţi să vă cerem acordul expres.  
În acest sens, vă rugăm să răspundeţi la acest mesaj cu DA în cazul în care sunteţi de acord cu acest lucru.  
Pentru că înţelegem importanţa protecţiei datelor cu caracter personal, dorim să menţionăm că puteţi retrage oricând aceasta permisiune printr-o simplă dezabonare sau printr-un email de informare în acest sens.  
Dacă nu veţi răspunde la acest mesaj cu DA, nu vom putea continua corespondenta cu dumneavoastră şi vom lua act de decizia de a nu mai primi mesaje din partea noastră.  
 
***  
Vă invităm să vizitaţi şi să vă abonaţi la sistemele noastre de comunicare:  
 
- Pagina Facebook:  
 
- Grup Facebook:  
 
Vă mulţumim pentru înţelegere şi pentru colaborare!  
 
Redacţia "Logos și Agape"  
Ianuarie 2019  
 
Referinţă Bibliografică:
Mariana GURZA - MESAJ DE LA REVISTA LOGOS ȘI AGAPE / Mariana Gurza : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2960, Anul IX, 07 februarie 2019.

Drepturi de Autor: Copyright © 2019 Mariana Gurza : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mariana Gurza
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!