CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Eveniment > Comemorari >  
Autor: Mariana Brăescu Silvestri         Ediţia nr. 1539 din 19 martie 2015        Toate Articolele Autorului

ARTUR SILVESTRI AR FI ÎMPLINIT 62 DE ANI !
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Astăzi, 19 martie 2015, ARTUR SILVESTRI (19 martie1953 - 30 noiembrie 2008) ar fi împlinit 62 de ani! Dacă...  
 
Dacă boala necruţătoare nu i-ar fi curmat firul vieţii pământene atât de brusc şi atât de devreme, frângându-l în plină perioadă de maturitate şi efervescenţă creatoare.  
 
Dacă nu s-ar fi consumat, poate, prea mult, prea intens, pentru prea multe ţeluri, idei, proiecte, persoane, fără să se menajeze în vreun fel stingându-se ca o lumânare care şi-a ars, prea repede, toată ceara...  
 
Sau poate dacă Dumnezeu ar fi avut alte planuri cu el...  
 
Dar Artur Silvestri spunea că nu moartea este importantă, ci „fapta mare”, „urma” ce o lăsăm după noi. Iar el a făcut Fapte şi a lăsat Urme. În sufletele şi în viaţa celor care l-au cunoscut iubit, apreciat, ale celor pe care i-a inspirat, i-a mobilizat, i-a ajutat în viaţa literară şi chiar personală; în reviste, în cărţi, în edituri, în biblioteci în viaţa şi istoria literaturii române, şi nu numai...  
 
Iar cărţile lui, cele mai multe editate postum, vă aşteaptă în sute de biblioteci private şi publice, dar oriunde sunteţi, le puteţi citi şi descărca de pe noul site  
 
 
unde găsiţi multe informaţii despre viaţa, activitatea, opera lui, proiectul editorial şi comemorativ, etc.  
 
Să-i citim cărţile, să-l pomenim, să spunem o rugăciune şi  
să-i aprindem o lumânare celui care rămâne Artur Silvestri, el însuşi.  
 
Dumnezeu să-l odihnească în pace!  
 
Asociaţia Română Pentru Patrimoniu  
Mariana BRĂESCU SILVESTRI  
Bucureşti, 19 martie 2015  
 
Referinţă Bibliografică:
ARTUR SILVESTRI AR FI ÎMPLINIT 62 DE ANI ! / Mariana Brăescu Silvestri : Confluenţe Literare, Ediţia nr. 1539, Anul V, 19 martie 2015.

Drepturi de Autor: Copyright © 2015 Mariana Brăescu Silvestri : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Mariana Brăescu Silvestri
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!