CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593

CATALOG DE AUTORI

CĂUTARE ARTICOLE

Cautare Articole


ARHIVĂ EDIŢII

RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE PROZĂ


Acasa > Impact > Analize >  
Autor: Marian Nuţu Cârpaci         Ediţia nr. 2376 din 03 iulie 2017        Toate Articolele Autorului

Hitler renăscut din cauza faptelor romilor
 
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Țiganii nu învață din istorie. Acum 70 de ani Hitler îi ardea pe romi laolaltă cu evreii. Iată că acum, fii romilor uciși de Hitler pe nedrept, au uitat jertfa bunicilor lor, și comit acte anti-sociale. Pe drept cuvânt europenii s-au săturat de romii care își arată țigănia. Iată cum romii își creează zeci de mii de Hitleri prin șemecheria, manelele și prostia lor:  
 
În Bulgaria o fată a căzut într-un lac, iar niște romi s-au oferit s-o ajute. Ea a refuzat, fapt pt care romii au atacat-o pe ea și pe prietena ei în gașcă formată din 50 de persoane. Au aruncat cu pietre...Mai mult, s-au dus la spital după cele două fete și au făcut și acolo scandal. Apoi un țigan a lovit un om cu mașina și l-a tras după mașină.  
 
A cui e vina? În principal a romilor și a ONG-urilor rome care au promis în fața Statului că îi vor ajuta pe romi să se integreze. Statul le dă bani fără număr acestor ONG-uri, și rezultatul se vede după 27 de ani de ONGistică.  
 
În curând va fi la fel peste tot în Europa.  
 
Eu am avansat ipoteza că Hitler a ucis romii pt. că erau indieni, și arieni. Este cunoscut în cercurile științifice că doar popoarele indiene sunt denumite Arya-nobili, nu și indo-europenii. Romii vorbind o limbă Indo Ariană, sunt arieni. Ori acest lucru stătea în calea ideologiei hitleriste de a proclama rasa germană drept rasă ariană. Ăia blonzi, țiganii negrii. Ăia vorbind germană, romii vorbind chiar o limbă ariană. Din păcate,unii romii nu sunt vrednici de limba ariană pe care o vorbesc, au devenit sub-umani.  
 
Iată și protestul organizat de cetățenii din Asevnograd, Bulgaria contra romilor https://www.youtube.com/watch?v=R8EwRDTXb4k&t=0s  
 
"Two girls from a canoe-kayak school were practicing in a lake when one of them fell overboard. A group of gypsies saw the incident and offered their help. When the girls refused, the gypsies became violent and started throwing stones at them and threatened to drown them. Two of the school's coaches then heard the screams and ran to the rescue. They were assaulted with rocks and paddles. The police didn't stop the gypsies from forming a crowd of 50 and following their victims all the way to the hospital, where they attacked again. One of the gypsies hit a man with his car and dragged him for a few yards. Eight gypsies were detained. Asenovgrad citizens have organized a large protest and entered the gypsy neighborhood, but several pro-roma organizations and the police intervened to protect them."(1)-https://www.youtube.com/watch?v=vWiIOj8lNGk  
 
Referinţă Bibliografică:
Hitler renăscut din cauza faptelor romilor / Marian Nuţu Cârpaci : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2376, Anul VII, 03 iulie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Marian Nuţu Cârpaci : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Nuţu Cârpaci
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!