CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  
Autor: Marian Nuţu Cârpaci         Ediţia nr. 2259 din 08 martie 2017        Toate Articolele Autorului

Feminismul și femeia rrromă
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Feminismul este o deviație sexuală, și ar trebui inclus în DSM-5. A fi feministă și a fi și țigancă sunt două idei flagrante. Nu să poate să fii feministă și țigancă in the same time. O țigancă este FEMININĂ cu fustele ei, iar o feministă nu poate fi țigancă fără fuste. Iarna e altă vorbă, sunt buni pantalonii. Sau și vara, olecuță mai largi, fără buci la vedere. Am auzit că avem și femei cu doctorat în feminism. Probabil că a deține un doctorat în așa nobelea de disciplină presupune să-ți pierzi feminitatea, că de, citind sute de volume, și purtându-le pe brațe, mușchii bicepși încep să secrete mai mulți hormoni măsculini. În șatră poți să strigi cât vrei despre feminism, că ai toate șansele să-ți iei bătaie chiar de la femeile rome. Te văd alea cu curul gol și cred că ai venit să le furi bărbații. Iar bărbații romi probabil că n-ar înțelege mare lucru din feminismul tău cu doctorat, dar sigur ar vrea să te vadă goală. Și asta nu'i puțin lucru, știința în toată splendoarea ei pură, provoacă întărirea spiritului.  
 
Matriarhatul este însă altă problemă. Nu confunda feminsimul te rog, dottore, cu matriarhatul. Știi de ce? Feministele de obicei nu NASC, că nu au timp, lupta pentru supremație în KAR-ieră nu le dă timp să aibe și puradei. În societatea antică, fertilitatea femii era divinizată. Așa s-a născut Ishtar, sau Astarteele. În societatea modernă, concurența pt un post mai bun mu-i dă timp femeii să devină muiere, ci devine bărbat. O masculinizează fără însă s-o măsculinizeze.  
 
Sincer, nu știu cum poți să ai doctorâlă'n feminism țigănesc. O fi vreo boală lumească sorosistă.  
 
Cu alte cuvinte, feminismul distruge societatea romilor. Nu e recomandat să mergeți în șatră și să-i spuneți unui țigan că nevastă-sa este egală cu el, că el te va întreba dacă nevasta sa are și penis. Și cum el știe sigur că n-are, îți va arăta el cum stă treaba cu feminismul.  
 
Riscurile feminismului:  
 
-riști să rămâi nemăritată, sau să te părăsească toți. Vei albi în cap, văzând că femeile de vârsta ta au nepoți. Neamul tău se va stinge, spre disperarea părinților tăi. Iar la sfârșitul vieții vei realiza că de fapt Soros e de vină.  
 
- poți fi violungă oricând nu ai vreun mascul vacaler prin preajmă, pe care-l blamezi cu superioritatea triunghiului tău. Însă de el ai nevoie la greu. Ce vers ușor! Mamelistic.  
 
Pe de altă parte, să fii feministă presupune o poularizare inversă. Adică să fie femeia bărbat. Atunci bărbatului nu-i rămâne decât să fie femeie.  
 
Păstrarea tradițiilor rome promovată de ONG-uri nu se potrivește cu feminismul. Poate s-or potrivi în pat. Nu te poți pune contra Creatorului. El a hotărât așa. Dacă crezi că El nu există, atunci uită-te la lumea animalelor. La animale...nu există feminism. Sau dacă există, vreau să văd o pancartă scrisă de o păsărică...pe care să scrie ceva de genu "sunt sătulă de aripi, vreau avion personal".  
 
Simon de Beauvoir zicea că femeie nu te naști, ci devii. Eu cred că tipa era puțin lesbi. Dacă te naști cu triunghi, vei rămâne cu un triunghi. În Sumerul antic, hieroglifa pentru cuvântul "femeie" era un triunghi, simplu. Nu te poți tranforma în "o beli sc". Nu se poate, decât dacă vrei să devii ce nu phuți să fii, vorba lui BUG MAFIA.  
 
Nu zic că nu sunt mulți bărbați de rahat (majoritatea suntem, așteptăm să ne gustați fetelor), care le bat pe femeile din dotare pentru te miri ce. Ăia ar trebui puși pe rug și tranformați în martiri, sim-boale ale tim pului lor.  
 
Nu pricep ce e cu tăvăleala asta în fața Justiției. Protestați împotriva violenței în familie. Protestăm și noi contra următoarelor aspecte:  
 
-de ce când mergeți pe stradă vă țuguiați buzele într-un etern selfie?  
 
-de ce purtați pantaloni strâmți a la viol-oncel, invitatori tăcuți ai recenților eliberați "stătuți" din pușcării?  
 
-de ce așteptați priviri pasionale de la orice bărbat mai interesant când mergeți la plimbare cu căruciorul în care se află copilul pe care l-ați fuckut cu prostul de acasă?  
 
-de ce purtați fuste mini, kar-ikaturi jalnice ale fostelor rochii luuungi de altădată? Vă e kalt nemțesc?  
 
-de ce vă invidiați una pe alta? Acum v-ați unit, sanki, toate femeile rrrome, dar în realitate vă invidiați pentru diverse motvie. Cum ar hi: hailaltă are buzele mai angelina julita, sau ailaltă are țâțele mai mari, sau de ce nu, mai mici. Sau uite ce blană și-a cumpărat aia. Sau uite că aia are nasul mai mic...sunteți RANCHIUNOASE UNELE PE ALTELE. Noi, bărbații cu obeli-scu(ri)le egiptene (da ,noi suntem faraoni, și voi Cli(tor)opate) nu avem treabă, ne batem, apoi bem o bere, ne culcăm îmbrăcați, mâncăm nespălați, și...suntem măsculini și solidari. Voi, în ciuda toaletelor voastre pretențioase, a cizmelor cu tocuri înalte, tot vă chinuiți să fiți feminine, dar nu reușiți. Acum v-ați făcut și organizație conspiraționistă contra bărbaților geloși. Da, suntem de acord cu voi să-i bage la pușcărie pe romii bețivani care fac viața un iad femeilor și familiei. Dar nu sunt de acord cu voi în privința vânătăilor provenite de la picioare goale, lungi pe stradă.  
 
-de ce faceți selfiuri toată ziua și le postați pe fese/buci?  
 
În aceste deceuri ale mele se află reflectate toate întrebările la care generații de bărbați romi moderni au reflectat într-un pahar dă bere. Și după aia merg acasă și parcă le vine să le dea o muică de bătaie iubitelor care fac amor ochios cu fiecare mascul feroce care trece pe lângă ele, că ele vor să fie admirate.  
 
De ce v-ați întins așa pe jos la Ministerul Justiției? Nu se schimbă nimic, decât caldarâmul va fi mai curat.  
 
Referinţă Bibliografică:
Feminismul și femeia rrromă / Marian Nuţu Cârpaci : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2259, Anul VII, 08 martie 2017.

Drepturi de Autor: Copyright © 2017 Marian Nuţu Cârpaci : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Nuţu Cârpaci
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!