CONFLUENŢE LITERARE

ISSN 2359-7593Acasa > Impact > Pamflet >  
Autor: Marian Nuţu Cârpaci         Ediţia nr. 2181 din 20 decembrie 2016        Toate Articolele Autorului

La Lizeanu în stație Isis dezvăluită. KHULMEA KHULTURII!
 
 
Distribuie!
 
Distribuie!       Aboneaza-te!
Damian Drăghici, harfist rrom, creatorul coloanei sonore a filmului Piloții din Caraibe, ne încântă cu o nouă producție. După cum zice un forumist, cd-ul umblă la mintea tinerilor, și nu produce mare lucru. Am mai văzut tinere cunt-ărețe cu un unic talent, miji-karea cărnurilor din dotare. Nu ne mai surprinde când vedem niște fomei dansând în curul gol. Textul (1)e trist, formulă de agățat picioare de câine, lăbuțe de pisică flămândă.  
 
Muzica românească a produs texte geniale, ca "vând fân, sunt un jupân", sau "fata mea este model". Dar, să stai în stație la Lizeanu și să cetești ziarul, și să și mai vezi o blondă CA (deci nu chiar...) după ultima modă, e un act KHULTURAL suprem. KHULMEA KHULTURII! Plasa în care ne va pipica blonda va fi una plină cu salam, kar-taboașe, pele de purcel, că de, fudulia e soră cu geni(t)alitatea. Trivial dar real. Stai la colț, citești și tu un ziar...și vezi o bunăciune blondă, domni-ȘIOAU-LES în toată regula. Și-ți vine a regulariza prețurile până la scăderea tuturor tumefierilor economiei de paiață.. Cli(s)maxul zeiței Clio. Thor is out of discussion. Ciocanu' e unealtă nobilă, nu putem vorbi chiar în jargon de țigani fierari. Însă mitologia se întâlnește în stație la Lizeanu cu țiganu'. Bărbații vin de pe Martie, iar muierile blonde se nasc din scoica, ca Venus din spumele mării (2). Botticelli e universal, dar nu manelist. Blondele nu mai sunt ce fură pe vremea lui. Fine, pudice în goliciunea lor. Nici nu îți vin gânduri violente la privirea picturii lui Botticelli. Blonda lu' Drăghici ridică un picior la verticală. O vezi, cedezi nervos, te arunci în videoclipulu a la porno, și s-o făcut mare act de cultură . Așaaa, vrei s-o agăți pe blondină, dar nu ai nimic în plasă. Nu tu un cartaboș, nu tu un cârnate dă 2 lei kilu', nici un amărât de parizer. Ce să faci? Cânți a pagubă. Băăi, ați dilit? Cum mă, să cânți un text de 2 lei, cu o blondă de 10 mui de euro? Ce măi, nu-l avem pe Guță, Adi Minune, Salam? Păi ăștia făceau texte beton. Rușiiineee! Guță îți dădea lecții. Salam producea cutremur dă texte. Minune era marvelous, superman! Dar tu, Damian Drăghici l-ai luat pe Zâmbet...Trist. Și ai luat și o blondă surogat. Nici măcar f()ocoasă nu e. O văzurăm toți, e epilată. Putea să fie o brunetă. Dar nu, tu vrusăși o blondă văpsită. Să orbesc dă nu salivarăm toți. Suntem noi puriști, sanki creștini, dar tot cu ochii după mădulare scârbavnice. Ne place. Dar fără chiloți. Ce atâta mister? E prea acoperită...noi vrem femei dezbracate de mister. Să știm și noi ce luăm acasă. Da.Un impact cultural deosebit, URIAȘ cît caru cu boi!  
 
Misterul  
 
Chilhoții ăia o reprezintă pe Isis învăluiă, e khulmea khulturii. Smerenie, bun-simț. Dicolo de faldurile chiloților apare taine minunate, dezlegări la MIROS DĂ PEȘTE, feștile cu aromă de vin Zarea. O Revoluție khulturală. Noi suntem incapabili de frumos, eu personal sunt homosexual, iubesc lesbiencele.  
 
Remake manelistic  
 
Bungheam tableta la Lizeanu', îmbrăcate-aș fă!  
Îmi furasă mintea o blondă, stați-ar mintea fă!  
Mandea o vrea, dar blonda ba. Vino'n'coa, e mare ploaie!  
Am în puuungă lungă șuncă, kartaboașe babaroase.  
Iubirea ta îmi dă fiori, pupate-aș dă cinșpe ori!  
 
Refren:Domni-șioau-les, domni-șioau-les (3x)/So kames, ratiate te kar pes?  
 
Stinge lampa, râzi puțin că'ți dau penicilin.  
Subt felinaaar, io's nebun dupe tu pes kar .  
Fuck plata cu rata, nu, nu te ușchii, buzunaru iote-l plin!  
 
Refren: Domni-șioau-les, domni-șioau-les (3x)/So kames, ratiate te kar pes?  
Miss Imoral ț-aș arăta un festival .....ce? Îți place ciobanu???  
Brânza mea nu-i dă valoare? Mioriță bălaie îț dau una'n oaie!Hmmm  
Ce? Nici ciobănașu' nu-i bun? O arzi cu bețivani?  
Ești fufă mă! N-ai stil. Urveto!N-are servici, n-are lipici. Și nici bani!  
Khandește urât! Oarba dupe tine, cu mine nu ține!  
 
Refren: Domni-șioau-les, domni-șioau-les (3x)/So kames, ratiate te kar pes?  
 
Ce mă? Te dăduși cu henna? Rupe-ți-s-ar vena!  
Ce făi? Lingi degetu'? Păi ce crezi că e Michelangelo în Capela Sextena?  
Există femei și fără chiloței, e plină strada dă ei!  
Ce fă? AI încălecat carnapeaua? Mi-e scârbici de ora cinci.  
 
Refren: Domni-șioau-les, domni-șioau-les (3x)/So kames, ratiate te kar pes?  
 
Smaili dar'ar plânsu'n tine ca în câine făr' dă pâne.  
Există femei și fără chiloței, e plină strada dă ei!  
Eu zic că textul meu e bunicel. Mă laud singur.  
 
1-https://vimeo.com/194939770?1&ref=fb-share  
 
https://www.youtube.com/watch?v=0AwhMcLh_j4  
 
2- https://en.wikipedia.org/wiki/The_Birth_of_Venus  
 
Referinţă Bibliografică:
La Lizeanu în stație Isis dezvăluită. KHULMEA KHULTURII! / Marian Nuţu Cârpaci : Confluenţe Literare, ISSN 2359-7593, Ediţia nr. 2181, Anul VI, 20 decembrie 2016.

Drepturi de Autor: Copyright © 2016 Marian Nuţu Cârpaci : Toate Drepturile Rezervate.
Utilizarea integrală sau parţială a articolului publicat este permisă numai cu acordul autorului.

Abonare la articolele scrise de Marian Nuţu Cârpaci
Like-urile, distribuirile și comentariile tale pe Facebook, Linkedin, Pinterest și Disqus se consideră gesturi prin care susții autorii îndrăgiți și promovezi creațiile valoroase din cuprinsul revistei. Îți mulțumim anticipat pentru această importantă contribuție la dezvoltarea publicației. Dacă doreşti să ne semnalezi anumite comentarii, te rugăm să ne scrii pe adresa de e-mail confluente.org@gmail.com.
RECOMANDĂRI EDITORIALE

Publicaţia Confluenţe Literare se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii.

Sistemul de publicare este prin intermediul conturilor de autor, emise ca urmare a unei evaluări în urma trimiterii unui profil de autor împreună cu mai multe materiale de referinţă sau primirii unei recomandări din partea unui autor existent. Este obligatorie prezentarea identității solicitantului, chiar și în cazul publicării sub pseudonim. Conturile inactive pe o durată mai mare de un an vor fi suspendate, dar vor putea fi din nou activate la cerere.

Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului.

Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată.

Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.


E-mail: confluente.org@gmail.com

Fondatori: George Roca și Octavian Lupu

Consultaţi Catalogul autorilor pentru o listă completă a autorilor.


 
DECLARAŢIE DE CONFORMITATE CU GDPR

DECLAR CĂ SUNT DE ACORD!

ABONARE LA EDIŢIA
ZILNICĂ


RETROSPECTIVA
SĂPTĂMÂNALĂ
DE POEZIE
 
VALIDARE DE PAGINĂ
 
Valid HTML 4.01 Transitional
 
CSS valid!